Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Már kidühöngtem magam, pedig alapjában véve szeretem az Apple termékeit. Sok esetben meg is értem a zárt rendszert és annak előnyeit, DE! MI A BÚBÁNATOS HÉTSZENTSÉGÉRT NEM LEHET EGY SZERERŰ ALKALMAZÁSSAL EGY FILMET AZ ESZKÖZRE MÁSOLNI??!! Annyira szánalmas, hogy ezt 2022-ben nem lehet megoldani egyszerűbben? Letöltöm a WALTER-t, mert az a király elvileg, közben regisztráljak, meg vegyek inkább Liszenszet, aztán emailben jön a kód, elvileg minden rendben, másolnám, de sz*rik felmásolni, vagyis valamit csinál, mert a tárhely annyival csökkent, amennyit a film foglal, de látni nem látom sehol azt, amit másoltam! És most ott tartok, hogy nincs már hely rajta, de nem mutatja, mit kellene törölni és mi foglalja a helyet??!!! Szánalmas, hogy erre még nem született egyszerű megoldás! Szóval:
1. Hogy és hol nézhetem meg, hogy pontosan mi foglal helyet ezen a sz*ron??
2. Hogyan tudom törölni?
3. Lehet egyerűen másolni, vagy sz**ni kell vele továbbra is?
4. Akár más, fizetős app, ami egyszerűbb, lehetőség is érdekel!
5. Vegyek windowsosat és megoldódik minden?? (Akkor van egy eladó iPad 10.1-em!)Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest