Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok!

Gyermekemnek néznék egy ipad-et vagy a mostani Air5-öt vagy a sima 9.gen-t. Én inkább az air felé hajlanék a 8 giga ram és az m1 miatt, szerintem sokkal időtállóbb lesz.
    Kérdésem az lenne, hogy ha megveszem neki a wifi only modellt akkor azon még tudok vele videótelefonálni, messengeren, facetime-on? Ha jól értem akkor annyi a hátránya a wifi only modelleknek, hogy nincs benne gps és kell hozzá egy teló mondjuk, ami megosztja az ipad-el a netet és így ok lesz, megy minden? (mert ha csak ennyi akkor nem adok ki kb. 60k-val többet érte az air esetén)
    Előre is köszi a segítséget.

“annyi a hátránya a wifi only modelleknek, hogy nincs benne gps és kell hozzá egy teló mondjuk, ami megosztja az ipad-el a netet és így ok lesz, megy minden?”

Igen, de a WiFi megosztás nagyon “gyilkolja” az akkut és melegszik a telefon rendesen és sokszor meg is szakad a netkapcsolat. Ez SIM kártyás modelleknél nem jelentkezik (legalábbis nálam minden iPhone esetében ez volt a kellemetlen tapasztalat emiatt inkább Cellularos modellt vettem éppen a múlt héten, pedig az előző iPadem egyáltalán nem volt még csereérett).

Új hozzászólás Aktív témák