Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pyttawrx
    MODERÁTOR

Mivel az iPad mint termék nem szervizelésre lett tervezve, igy nem lehet felróni hibaként, hogy nehéz a szervizelése. Ezzel vitába lehet ugyan szállni, de tény, hogy a cél szentesiti az eszközt, az apple célja pedig nem az, hogy szervizelhetö termékeket dobjon piacra, hanem hogy jol müködö, kompakt termékek legyenek - ami ha problémás, akkor inkább cserélve legyen, és max belsö vizsgálatnak teszik ki szétszereléskor / ujrafelhasználás elött - ha a termék egyáltalán visszajut hozzájuk - erre van a régi termékek beszámitása opciójuk új termék vásárlásánál. Persze én nem vagyok az apple berkein belüli termékfejlesztö, csak nekem ez jön le az egészböl.

Ezzel nincs is baj, ez ok!
    Amit nem tud/nem lehet szervizelni, abba nem is kell belekezdeni. Itt a szakmaisággal van baj. Attól még nem lesz rossz szerviz, ha elfogadja és továbbítja az ügyélnek, amit te is írsz, hogy ez ilyen, és nem szervizelhető. Attól viszont esik rajta csorba, ha kókányol, és még azt is ilyen módon! :) (akkor is ha ez abbóól adódik, hogy kompakt).
    Gondolom a kérdező is ezt kifogálsolta.

Új hozzászólás Aktív témák