Hirdetés
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis "támogatást" szeretnék kérni - mert foggalmam sincs mit csináljak, azaz tudom mi lenne a jó döntés csak na...
Idén tervezek venni egy Ipadet és két opció jöhet szóba: Ipad 9 (64gb) vagy Ipad Air 4 (64gb).
Felhasználás jellegét tekintve - egyszerű tartalomfogyasztás, facebook, youtube, podcastok, netflix, talán még játszanék rajta Hearthstone-t. (igazából nem is tudom mire lehetne még használni egy Ipadot jelenlegi napjaimat tekintve).
Erre a felhasználásra szerintem bőven elegendő lenne az Ipad 9 és az ára is kedvezőbb DE - mennyi a tableteknek az elévülési ideje? 3 év múlva nem lesz egy lassú lomha táblagép?
Az Air sokkal jobb? Benne van pl. hogy az Air 4 mondjuk 2 évvel tovább lesz használható mert erősebb benne a proci? Emiatt megérné a felárat?
A tárhely szerintem nekem elegendő lenne - de még abban is gondolkodok, hogy idén venni egy Ipad 9-et és maximum ha jövőre kijönne az új Air mondjuk 128 GB-vel akkor eladni a 9-et és venni egy olyat. nemtudom...
Köszi előre is - hátha voltatok hasonló cipőben és van valakinek tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest