Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis "támogatást" szeretnék kérni - mert foggalmam sincs mit csináljak, azaz tudom mi lenne a jó döntés csak na...
Idén tervezek venni egy Ipadet és két opció jöhet szóba: Ipad 9 (64gb) vagy Ipad Air 4 (64gb).
Felhasználás jellegét tekintve - egyszerű tartalomfogyasztás, facebook, youtube, podcastok, netflix, talán még játszanék rajta Hearthstone-t. (igazából nem is tudom mire lehetne még használni egy Ipadot jelenlegi napjaimat tekintve).
Erre a felhasználásra szerintem bőven elegendő lenne az Ipad 9 és az ára is kedvezőbb DE - mennyi a tableteknek az elévülési ideje? 3 év múlva nem lesz egy lassú lomha táblagép?
Az Air sokkal jobb? Benne van pl. hogy az Air 4 mondjuk 2 évvel tovább lesz használható mert erősebb benne a proci? Emiatt megérné a felárat?
A tárhely szerintem nekem elegendő lenne - de még abban is gondolkodok, hogy idén venni egy Ipad 9-et és maximum ha jövőre kijönne az új Air mondjuk 128 GB-vel akkor eladni a 9-et és venni egy olyat. nemtudom...
Köszi előre is - hátha voltatok hasonló cipőben és van valakinek tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest