Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
kchris78
üzenetére
Ahogy a többieknél is, nálam is minden ok. Mostanában megint van pár glitch meg crash mint az első dev betan, de élhető.
Én viszont nagyon örülök a widgeteknek, mert elég sokat használok, és tök király hogy focus állítgatással ki/be tudok kapcsolni komplett oldalakat. Pl. Work módban van munknaptár widgetem, email widgetem, files widgetem, és munkához kapcsolódó appok egy oldalon, és olyankor elrejtem pl. a játék ikonokat tartalmazó oldalt. Élem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest