Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Yettel topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
csanyiadam
üzenetére
Én pont most csináltam végig egy ipad 7-8-air3-air4 döntést.
Az én haszálatomra, ár-érték arányban az air3 lett a befutó.
130-ért kaphatsz 64GB + cellular modellt.ipad 7 -> csak használtan kapható és az áráért kapni szintén használt, de nyilván újabb 8-t, innentől kezdve sosem reális opció.
ipad 8 -> a 32gb-s modellbe nem mertem belevágni, mert éppen elég lenne, de igények változhatnak, és amúgy az ios is sokat nőtt a telefonomon pl az elmúlt években. A 128 gb-s kevés van eladó, az új pedig már 160-ba is belekerül és az még csak wifi.
ipad air 3 -> 130-140 között már kapsz 64 GB-t + cellulart, ugyanaz a chip van benne, mint a 8-ban., nagyobb a kijelzője, laminált kijelzője van. Drágább, mint az alap 8-as, de olcsóbb, mint a cellurar vagy a 128 egyenként, együtt meg végképp.
ipad air 4 ->Jobb chip, apple pencil 2, még nagyobb kijelző, csak éppen 200 felett van, használtan is. Ez inkább anyagi döntés kérdése. Nyilvánvalóan az új model az sosem költséghatékony, tehát a sokkal több pénzért arányaiban kevés új jó dolog jár. Pártizedcolos kép meg ilyenek. Ha felmerül a kérdés, hogy "megér-e +100e felárat", akkor a válasz biztosan nem, ez akkor éri meg, ha nem számít, hogy +100e, csak legyen az újabb, nagyobb gyorsabb.
De ez nem baj, a legújabb soha semmi termékben sem a megérésről szólt, és ez most sincs másként.Ár érték arányban amúgy szeirntem messze az air 3 a legjobb vétel.
A 8-nál tényleg jobb és azon az áron van nagyjából, talán kicsit olcsóbb is, felszereltségtől függ.Persze, ha csak új jöhjet szóba, akkor az air sokkal jobb, mint a sima 8, csak sokkal drágább is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi