Hirdetés
- Android Autót minden mobilra!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
üzenetére
Először is, én nem vettem támadásnak. Azt se értettem sose, hogy más miért veszi támadásnak, ha valaki igazságot ír egy termékről.
Én nem bántam meg, hiszen kaptam egy rendkívül gyors, jó üzemidejű gépet. Most is ezen írok, pedig van egy ROG laptopom is. Csak azt körülményes használni itt az ágyban. Én inkább alkalmazkodom. Pl az iCloud-ot nem tudom használni androidos telefonomon, így használom az OneDrive-ot. Így most minden fotómat tudom minden eszközön használni. Azzal nincsen bajom pl, hogy zenéhez iTunes kell, hiszen eddig is kellett laptop a zenék menedzseléséhez. A Google megcsinálta ugyanis az öntökönlövését az új zeneszolgáltatásával, így már az Apple kapja a pénzem, ha már a Google-nak már nem kell.
Torrentet nem használok, azt sem értem, hogy te miért használsz, de gondolom van rá okod. Bár én ezt is megoldanák a router alkalazásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest