Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
üzenetére
Először is, én nem vettem támadásnak. Azt se értettem sose, hogy más miért veszi támadásnak, ha valaki igazságot ír egy termékről.
Én nem bántam meg, hiszen kaptam egy rendkívül gyors, jó üzemidejű gépet. Most is ezen írok, pedig van egy ROG laptopom is. Csak azt körülményes használni itt az ágyban. Én inkább alkalmazkodom. Pl az iCloud-ot nem tudom használni androidos telefonomon, így használom az OneDrive-ot. Így most minden fotómat tudom minden eszközön használni. Azzal nincsen bajom pl, hogy zenéhez iTunes kell, hiszen eddig is kellett laptop a zenék menedzseléséhez. A Google megcsinálta ugyanis az öntökönlövését az új zeneszolgáltatásával, így már az Apple kapja a pénzem, ha már a Google-nak már nem kell.
Torrentet nem használok, azt sem értem, hogy te miért használsz, de gondolom van rá okod. Bár én ezt is megoldanák a router alkalazásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- reMarkable 2
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest