Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Garmin topik
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
FerencF
üzenetére
Minden vélemény számít.
Épp ezt szeretném én is csinálni, ha kiszabadulok a home office-ból és találok 1-1 olyan példányt MM-ben kirakva, amit nem lockolt le szórakozásból valami hülyegyerek. 
Korábbi iPad/iPhone próbálkozásaim során nekem meg pont attől ment fel a vérnyomásom, hogy nem bírtam megérteni az i(Pad)OS bizonyos logikáit, amit fentebb is írtam. Az Andorid se hibátlan, de annak a hülyeségeit valahogy jobban viselem - nem vagyunk egyformák.
Billentyűzeteket próbálgattál? Ha igen, neked milyen van és hogy vált be?
#32611 Divinity: Neked is köszi, amit írsz, az alapján picit a Samu felé billenne a mérleg nyelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Épp ezt szeretném én is csinálni, ha kiszabadulok a home office-ból és találok 1-1 olyan példányt MM-ben kirakva, amit nem lockolt le szórakozásból valami hülyegyerek.