- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok én is az én szüleimmel, mert ők is szeretnének egy tabletet; elkezdtem nézelődni Android fronton, hátha az olcsóbb.
Mivel ők olvasgatnának is rajta, ezért az alacsony felbontású készülékek (FHD alatt) kiestek és jó lenne a 10" is.
(Nekem ekkor vált világossá, hogy mennyivel előrébb járt az Apple, amikor behozta 2012-ben a retina kijelzőt, mert még most sem olyan túl elterjedt )Nézegettem a készülékeket és rájöttem, hogy sokkal olcsóbban nem kapok más rendszerben sem, hasonló minőségben.
(Ifive készülék Kínából - ki tudja milyen garanciával- 80.000 Ft-ért?; Xiaomi Ipad klón Androiddal 90.000 Ft-ért?
)Tehát mi most egyenlőre várunk: Nexus 9 bejelentésére ill. az új Ipadok bejelentésére (ha érdemes váltani, megkapják az enyémet
)Ha csak fotókat nézegetnek a szüleid és nem szeretnének rá alkalmazásokat telepíteni, akkor pl. egy Asus t100 (720p), vagy Lenovo Miix 2 10 (FHD, de ezen az asztalt nem fogják látni, csak a Metro felületen élvezhető) is érdekes lehet: ki lehet kötni TV-re, monitorra, SD kártya olvasás minden játszik?
(Az én szüleimnek is rosszalkodik a PC, ezért ilyenben is gondolkozok, mert ők az Office-t is használják)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Orionix 32 GB (2 x16 GB) DDR4 3600MHz CL18 ram kit
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)