Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok én is az én szüleimmel, mert ők is szeretnének egy tabletet; elkezdtem nézelődni Android fronton, hátha az olcsóbb.
Mivel ők olvasgatnának is rajta, ezért az alacsony felbontású készülékek (FHD alatt) kiestek és jó lenne a 10" is.
(Nekem ekkor vált világossá, hogy mennyivel előrébb járt az Apple, amikor behozta 2012-ben a retina kijelzőt, mert még most sem olyan túl elterjedt )Nézegettem a készülékeket és rájöttem, hogy sokkal olcsóbban nem kapok más rendszerben sem, hasonló minőségben.
(Ifive készülék Kínából - ki tudja milyen garanciával- 80.000 Ft-ért?; Xiaomi Ipad klón Androiddal 90.000 Ft-ért?
)Tehát mi most egyenlőre várunk: Nexus 9 bejelentésére ill. az új Ipadok bejelentésére (ha érdemes váltani, megkapják az enyémet
)Ha csak fotókat nézegetnek a szüleid és nem szeretnének rá alkalmazásokat telepíteni, akkor pl. egy Asus t100 (720p), vagy Lenovo Miix 2 10 (FHD, de ezen az asztalt nem fogják látni, csak a Metro felületen élvezhető) is érdekes lehet: ki lehet kötni TV-re, monitorra, SD kártya olvasás minden játszik?
(Az én szüleimnek is rosszalkodik a PC, ezért ilyenben is gondolkozok, mert ők az Office-t is használják)
Új hozzászólás Aktív témák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)
)