- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ha videojátékban újra lehet éledni, a telefonpiacon is!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Szakik!
A szüleimnél kb. végleg beadta a kulcsot a PC, évek óta döglődött, de most már tényleg használhatatlan (én nem tudom megbütykölni, asszem a RAM fele elszállt, maradt 512 MB, XP, percekig bootol, iszonyat lassan tölti be az oldalakat, stb.).
Egy darabig azon gondolkodtam, hogy szerzek nekik egy használt üzleti laptopot.
60 felettiek, nyugdíjasok, jönnek-mennek, aktív életet élnek, de műszakilag analfabéták. Ha elromlik a PC, hívnak egy volt kollégát vagy én megpróbálom helyre rakni.
Hangsúlyozom, soha nem dolgoztak szinte számítógéppel (orvos, tanárnő), telefonból nyomógombos Nokiát használnak, tudnak SMS-t írni, de ha elállítódik a csengőhang, akkor én állítom vissza.Arra jutottam, hogy egy tablet lenne a legjobb megoldás a szüleimnek, az tud a legkevésbé elromlani. Ma kipróbálták az én Airemet, tetszett nekik, ennek örültem, mert eleinte kicsit féltem, hogy idegenkedni fognak tőle, de tetszett nekik a klassz felbontás, az hogy pillanatok alatt bekapcsolt.
1. Mit vegyünk? Melyik stabilabb - a 4-es vagy Air? 4-est csak rövid ideig használtam.
2. Őszintén, nem lenne jobb valami frankó Androidos? Abba legalább be lehet olvasni egy fényképezőgép SD kártyáját (Apám sokat utazik, szeret fotózni). Nem lesz mellette PC-jük, csak egy tablet.
10 hüvelykes képernyő kell mindenképp, azt is szemüveggel nézik.
Köszönöm, hogy megosztjátok gondolataitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest