Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
Sziasztok
Sajnos eltörött az Nexus 7 tabletem és keresem az utódját. Nagyon szerettem, megbízható, jó üzemidejű gép volt. Ez is lenne az elvárásom az utódjától. Rengeteg zenét tárolok, sokat netezek. GPS is nagyon hasznos volt, sokat segített külföldi útjaimon. Ehhez kéne a segítségetek, hogy mit ajánlotok. Sajnos nem ismerem az Ipadokat, az oprendszert, ezért kérdezném, hogy kizárólag fizetős programok vannak rá vagy az Androidos progik java része ezen is elérhető ? Netes hálózati programok, Total Commander, Viber, Hangouts, stb. amire gondolok. Zenelejátszó is fontos lenne, akár többféle is. Elsősorban használtra gondolok, a mérettől kicsit félek, hogy a közel 10 coll nagy lesz. ÍMegszoktam a 7-et, de 8-9 is még tán beleférne. A tableten 2 giga belső memória volt, ez elégnek tűnt, Ipadnál mik az alsó határok, mennyire kényes erre ? Köszönöm, hogy elolvastátok és örülnék néhány konkrét típusnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest