Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
üzenetére
Persze, a Notebook-ot megtartanám, csak nem szeretném már használni, maximum ha nagyon muszáj.
Ezek szerint torrentre nincs más "hivatalos" megoldás. (persze várom a megoldásokat ha mégis akad valami a tarsolyban)Próbáltam ma egy iPad-et vagy 4-5 percre, és az excel annyira nem vészes vele, egész használhatónak tűnt. Végül is nekem annyira kell az excel, hogy meglévő költségvetési kiírásokba, átírjam az árakat, vagy saját meglévő sablonomban, 1-2 dolgot átváltoztassak, tehát nem pro szinten akarom én használni, csak alap dolgokra, főleg számolásra.
Word-öt nem próbáltam, azt majd Vasárnap ha megyek MM-ba, de ott is maximum alap dolgok kellenek majd, így szerintem abban sem lesz nagy bukfenc.
A Notability telepítve volt, legalább is a demo, ingyenes verzió, de már azon is jól le lehetett szűrni, hogy frankó kis app.
A Documents-et sajnos nem találtam rajtuk, így az kimaradt.
Mindent összevetve, pozitívak voltak a tapasztalataim, persze, ha van 14 napos kipróbálási lehetőség, és tényleg vissza is veszik, akkor azt ki fogom használni.
Süvi:
A Thinkpad Yoga 370-el az a bajom, hogy nem lehet a Billentyűzetet leválasztani róla. amúgy még nincs elvetve, mert elég jónak tűnik, és valószínűleg majd kipróbálok egyet ebből is, mielőtt döntök.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest