Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• B.Ricsike

őstag

válasz #05304832 #22181 üzenetére

Persze, a Notebook-ot megtartanám, csak nem szeretném már használni, maximum ha nagyon muszáj.
    Ezek szerint torrentre nincs más "hivatalos" megoldás. (persze várom a megoldásokat ha mégis akad valami a tarsolyban)

Próbáltam ma egy iPad-et vagy 4-5 percre, és az excel annyira nem vészes vele, egész használhatónak tűnt. Végül is nekem annyira kell az excel, hogy meglévő költségvetési kiírásokba, átírjam az árakat, vagy saját meglévő sablonomban, 1-2 dolgot átváltoztassak, tehát nem pro szinten akarom én használni, csak alap dolgokra, főleg számolásra.

Word-öt nem próbáltam, azt majd Vasárnap ha megyek MM-ba, de ott is maximum alap dolgok kellenek majd, így szerintem abban sem lesz nagy bukfenc.

A Notability telepítve volt, legalább is a demo, ingyenes verzió, de már azon is jól le lehetett szűrni, hogy frankó kis app.

A Documents-et sajnos nem találtam rajtuk, így az kimaradt.

Mindent összevetve, pozitívak voltak a tapasztalataim, persze, ha van 14 napos kipróbálási lehetőség, és tényleg vissza is veszik, akkor azt ki fogom használni.

Süvi:
    A Thinkpad Yoga 370-el az a bajom, hogy nem lehet a Billentyűzetet leválasztani róla. amúgy még nincs elvetve, mert elég jónak tűnik, és valószínűleg majd kipróbálok egyet ebből is, mielőtt döntök.

Új hozzászólás Aktív témák