Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Mi baj a word-el és excel-el? (Az előfizetésessel is baj van? Illetve, amiket MacBook-on láttam futni, kicsit lassúnak tűntek, de ennyi. Ez a jelenség még tapasztalható?)
Olyan komolyan azért nem használom, inkább ajánlatok készítésére, és meglévő költségvetések szerkesztésére, valamint hivatalos levelek írására kell.A PDF olvasás és szerkesztés ami komolyabban kell.
Ami miatt jobban az iOS felé húzok, az a stabilitás. Nekem is és páromnak is iPhone-unk van, és tudom azt, hogy ha bármibe belefogok, vagy bármilyen applikációt letöltök, akkor az pöpec lesz, és nem lesz akadás, nem lesz hibás kilépés stb stb.
Illetve, az általam felsorolt dolgokhoz, tudtok fejből is appot mondani?
A Notapility szupernek tűnik.
A többi dologra mik a javaslatok? Mert ha azokra is van Stabil, jól működő program, akkor eldőlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest