Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Mi baj a word-el és excel-el? (Az előfizetésessel is baj van? Illetve, amiket MacBook-on láttam futni, kicsit lassúnak tűntek, de ennyi. Ez a jelenség még tapasztalható?)
Olyan komolyan azért nem használom, inkább ajánlatok készítésére, és meglévő költségvetések szerkesztésére, valamint hivatalos levelek írására kell.A PDF olvasás és szerkesztés ami komolyabban kell.
Ami miatt jobban az iOS felé húzok, az a stabilitás. Nekem is és páromnak is iPhone-unk van, és tudom azt, hogy ha bármibe belefogok, vagy bármilyen applikációt letöltök, akkor az pöpec lesz, és nem lesz akadás, nem lesz hibás kilépés stb stb.
Illetve, az általam felsorolt dolgokhoz, tudtok fejből is appot mondani?
A Notapility szupernek tűnik.
A többi dologra mik a javaslatok? Mert ha azokra is van Stabil, jól működő program, akkor eldőlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robogó, kismotor
- Androidos fejegységek
- Programozás topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest