Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Nyaralás előtt 1 azaz egy nappal behalt a droidos tabletem, de fullra. Mivel nem volt garis, és sietnem kellett, telefonos tapasztalatom alapján vettem egy Ipad minit, wifis változatot. A retinás nem ért meg plusz negyvenet nekem, mivel az előző tablethez képest ennek a képe is gyönyörű. El is mentem nyaralni, és a böngészés, filmnézés egyebek terén tökéletesen hozta is amit vártam. Viszont nagyon meg voltam lőve a következővel: mivel 2 hétig gyakorlatilag nem volt a közelemben PC, így nem tudtam egyáltalán elvégezni olyan dolgokat, ami egy droidos tableten gond nélkül megy:
- a fényképezőről átteni a képeket (erre elvileg van kamera kit)
- USB pendrive-t beolvasni (elvittem egy halom filmet/könyvet)Van olyan eszköz , ami a fentieket egyben megoldja? Vagy kell vennem egy külön kamera kitet/SD kártya olvasót, meg külön valami külső merevlemezt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- reMarkable 2
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest