Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #30879 üzenetére
Voltam ma bent személyesen Debrecenben a Kossuth utcai Digi ponton.
Az alábbi tájékoztatást adták miután elmondtam mit szeretnék: Hajdúböszörmény területére vonatkozóan januártól lehet "átkötést/átszerződést" kérni meglévő Invitel szolgáltatásról, így arra kértek, hogy januárban menjek be. Így szerződéskötésre ma nem kerülhetett sor. Díjakról: 6900 Ft/hó (tv+internet, eszámla és 1 év hűség mellett), azt mondták ez az ár lesz januártól is érvényben.
60 napos határidővel vállalják a bekötést, a tévékhez (alap szolgáltatáshoz) nem kell se kártya, se stb, elég csak a koax az ontból, több tévé esetén osztókkal (ahogy #30880 user12 kolléga is említette) Csak akkor kell kártya vagy stb, ha valamilyen plusz előfizetéses csatornacsomagot szeretnénk (pl. hbo). Kártya havi díja 500 Ft (ezt nem kérdeztem, a honlapon olvastam. Az első kártya lehet ingyenes, legalábbis invitelnél az elsőért jelenleg nem kell fizetni nekem)
Jelenleg 4890 Ft a havidíjam invitelnél tv+ (100/8) internet + vezetékes telefonra (ez utóbbi ugye nincs használva, de anno csak így tudtam szerződni, telefon nélkül drágább lett volna)
Azt gondolom, hogy a +2000 Ft havidíj a jobb internet kapcsolat miatt megéri, legalábbis remélem, hogy stabilabb lesz, kisebb ping mellett és a jelenlegi sávszélesség többszöröse még akkor is, ha csak a garantált sávszélt nézem, ami 300/75 a jelenlegi 8/2 (ebben nem vagyok teljesen biztos, de ez az érték rémlik) helyett.
Amiről még nem volt szó (elfelejtettem megkérdezni), de a honlapon található letölthető dokumentumok szerint van szerződéskötési díj, szerelési díj (viszont előttem valakinek azt mondták, hogy januárban ezt el fogják engedni!)
Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest