Hirdetés

Aktív témák

• dbius

veterán

válasz Anonymus23 #30879 üzenetére

Voltam ma bent személyesen Debrecenben a Kossuth utcai Digi ponton.

Az alábbi tájékoztatást adták miután elmondtam mit szeretnék: Hajdúböszörmény területére vonatkozóan januártól lehet "átkötést/átszerződést" kérni meglévő Invitel szolgáltatásról, így arra kértek, hogy januárban menjek be. Így szerződéskötésre ma nem kerülhetett sor. Díjakról: 6900 Ft/hó (tv+internet, eszámla és 1 év hűség mellett), azt mondták ez az ár lesz januártól is érvényben.

60 napos határidővel vállalják a bekötést, a tévékhez (alap szolgáltatáshoz) nem kell se kártya, se stb, elég csak a koax az ontból, több tévé esetén osztókkal (ahogy #30880 user12 kolléga is említette) Csak akkor kell kártya vagy stb, ha valamilyen plusz előfizetéses csatornacsomagot szeretnénk (pl. hbo). Kártya havi díja 500 Ft (ezt nem kérdeztem, a honlapon olvastam. Az első kártya lehet ingyenes, legalábbis invitelnél az elsőért jelenleg nem kell fizetni nekem)

Jelenleg 4890 Ft a havidíjam invitelnél tv+ (100/8) internet + vezetékes telefonra (ez utóbbi ugye nincs használva, de anno csak így tudtam szerződni, telefon nélkül drágább lett volna)

Azt gondolom, hogy a +2000 Ft havidíj a jobb internet kapcsolat miatt megéri, legalábbis remélem, hogy stabilabb lesz, kisebb ping mellett és a jelenlegi sávszélesség többszöröse még akkor is, ha csak a garantált sávszélt nézem, ami 300/75 a jelenlegi 8/2 (ebben nem vagyok teljesen biztos, de ez az érték rémlik) helyett.

Amiről még nem volt szó (elfelejtettem megkérdezni), de a honlapon található letölthető dokumentumok szerint van szerződéskötési díj, szerelési díj (viszont előttem valakinek azt mondták, hogy januárban ezt el fogják engedni!)

Aktív témák