Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Korábban belőttem a 3600-as üzemi "fordulatot" az 5200-amnál. Azóta sokat teszteltem és finomhangoltam a teljesítményt. A minden körülmények közti stabil freki 3750 lett. Érdekes a magfeszültség/teljesítmény/ram időzítés/fsb állapotainak változásaiban észlelni a stabilitás és teljesítmény együtthatóit..
Ha a ramok jobbak lennének, mehetne fel 3.84 ig hasonló feszültséggel. egy picit tudna jobb hűtés javítani, de a feszültség emelésével nálam megjelenik az instabilitás, a maghő emelkedése nélül is. Ezen a frekvencián még szépen együtt fut a cpu-ram és nem melegszik 60 fokig sem. A tesztekben látszik. hogy nem kell szégyenkezni a teljesítmény miatt sem. A nagy cache-t igénylő processzeket kivéve bekúszik a gyári 4magosok teljesítménye fölé. Ennyit megért az a párezer forintaz új procira.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest