- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
-
Ano
senior tag
válasz
Trebron09 #12841 üzenetére
sajnos hiába kb azonos CPU-k (stepping gyártási idő hely stbstb) a lapka tisztaságában való eltérés okozza a tuning potenciál különbséget ... nekem ilyen lett, ami ennyit bír, ekkora VCore-al, de én már ennek is örülök, hiszen 7500ft-ért vettem a procit és ahhoz képest bődületesen tuningolható
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Trebron09 #12149 üzenetére
olyan aki kérdez, majd a válaszadót leminősíti holmi kötekedő nyomorulttá.
majd tolod a hülyeségedet tovább...nem kell kiforgatni a szavaidat...eleve kiforgatva írod le...
#12148) EgyGábor nem gondolni kell
probálgatni...minden proci más, és ezért nem lehet tudni melyiknek mennyi kell adott orajelhez.
az a minimum fesz? vagy nem is probáltad lentebb?
#12146) xmad nálam még nem fordult elő, de már olvastam...nemtudom mikor és milyen körülmények között jön elő.
-
xmad
őstag
válasz
Trebron09 #12150 üzenetére
nem hibázik, és tuningal se hibázik 3dmark 06 ban.
de videókártyát nem is tuningoltam. csak procit
itt az az érdekes h gyakran ha sokat áll a gép mondjuk éjjszaka reggel bekapcsolom a gépet és vissza dobja a tuning beállításokat.. de utána be állítom megin aztán müködik rendesen.
2 ram modul van bennt.. eddig csak az egyikkel próbáltam külön. akkor is fennált a hiba.. most be raktam a régi 6600 kártyám.. pár nap alatt kiderül h megin szarakszik-e a gép.. ha igen ki próbálom a másik egy ram modullal is
több ötletem nincs
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Trebron09 #12142 üzenetére
csak azzal aki megérdemli. te olyan vagy.
12144) EgyGábor mintha én is ezt írtam volna
nembaj...legalább megcsináltad, ha nem is az én unszolásomra
-
kriszbon
őstag
válasz
Trebron09 #12091 üzenetére
Szerintem nem fikázott, csak írta a bűvös 74 fokot, ami igaz is mert Intel annyit ad meg Maximumnak. Ha 24/7-ben akarod hasznáni tartósan, akkor bőven 70 alatt tartod a hőfokot.
De nem védeni akarom őt, mert azt megteszi majd maga is.
Ja igen, ott a kép ahol a hőfok nagyon sok és pont. -
gooool
őstag
válasz
Trebron09 #12071 üzenetére
Hali!
Én pont egy E5400-at hajtottam régebben 3325Mhz-en egy Sapphire HD4830 társaságában.
Én úgy éreztem elég volt.Sőt esetemben fontos is volt a proci órajele,mivel alacsony felbontásban játszottam.Minél magasabb a felbontás a proci annyival szorul hátrébb a fontossági rangsorban.Pl. 1680-ban már inkább a VGA ereje mutatkozik meg,mint a procié.
És a többi VGA-hoz is elég lesz a proci kicsit OC-zva.
A táp pedig mind a 3 karit egyaránt bőven kiszolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest