Új hozzászólás Aktív témák
-
Hombár Jenő
csendes tag
válasz
Hombár Jenő #1948 üzenetére
Hoppá, ez nem az utolsó oldal volt, én meg válaszoltam, mint a jó gyerek. :-)
-
kingabo
őstag
válasz
Hombár Jenő #583 üzenetére
Megint egy kicsit szenvedtem ezzel a dologgal: amíg a Firefox3 el nincs indítva semmi gond, elindítás után 5-10 perccel ugrik fel a system procihasználtsága. Kilépés után nem esett vissza a terhelés, nekem csak reboot után állt helyre a dolog (az ff elindításáig). 5letem sincs mi okozza ezt.na reboot
-
szaszlaci
addikt
válasz
Hombár Jenő #599 üzenetére
Állítólag jók ezek a mérők, bár ha csinálsz egy normális, pontos mérést, esetleg előtét ellenállással 12 V-nál vagy hasonlóak, akkor annak örülünk. Bár valószínű akkor jól mér, ha az előző 48 W volt.
Hőcsövekről meg annyit, hogy olvasta, valaki vett a Conrad-ban ilyet, elég szép áron.
Lehet amúgy csinálni (szintén csak olvastam) : felforralod a vizet egy barázdás belsejű csőben, és leforrasztod. És ennyi. Azért ez mégse egy alulemez, ami hát ehhez képest, khm.. -
szaszlaci
addikt
válasz
Hombár Jenő #596 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy hülyeség amit írsz, csak pontos legyen a mérés!
32 W elég jó, nekem 40-42-t fogyaszt, a Feel 202-es eredeti tápjaival.
Mérések persze ki tudja mennyire pontosak.
Megmérem majd valamikor villanyórával is, az elég pontos. -
Hombár Jenő
csendes tag
válasz
Hombár Jenő #582 üzenetére
Hát akárhogyan mérem, ez ugyanannyi: most éppen 31W-ot mutat a műszer. Conrad-os, a gyönyörű BaseTech névre hallgat, és amúgy jónak látszik, amit mutat, ellenőriztem ismert fogyasztókkal, mint pl. izzók. Ez, örömömre, ennyinek tűnik. Most meg 32W.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Hombár Jenő #582 üzenetére
Heh?
Ezt én nem így tudom. Leírnád, hogy érted ezt pontosan?Ugye a villanyóra az átfolyó áramot méri kizárólag, tehát ha csökken a feszültség, többet kell fizetni, mert egy PC felveszi a teljesítményt mindenképp, csak esetleg több áram kell neki.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Hombár Jenő #565 üzenetére
köcce,mondjuk volt a legelején olyan problémám, hogy rádugtam egy usb 2.0ás pendrivot és nem volt hajlando felismerni,a jobb alsó sarokba villogott az ikon hogy érzékeli de nem "megfelelően működik" na ettől aztán teljesen megbolondult:véletlenszerűen újraindult,volt hogy többször is egymás után,állandóan ez miatt az usb ikon miatt.Majd nyomtam egy rendszervisszaállítást na onnantól fogva újra jól működött,azóta nem is dugtam rá pendrivot,inkább hálózatról áttolom ami kell.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Hombár Jenő #567 üzenetére
Bizony nem.. Támogatás meg kitudja.
De mondom, nálam gyorsabb lett, nem elhanyagolható módon! -
tupacamaru
veterán
válasz
Hombár Jenő #360 üzenetére
A fogyasztásról majd várjuk az adatokat. Jó lenne ha mérnél kikapcsolt, idle és full terhelt állapotban is.
-
Hombár Jenő
csendes tag
válasz
Hombár Jenő #360 üzenetére
Még annyit, hogy én beleraktam egy 9 centis ventillátort, hogy befelé fújja a levegőt, amit lefelé irányítottam egy műanyaglappal, a chipset hűtőt kihúztam, és minden hűvös (persze a gyári táp is besegít a fekete kockadobozban) - a bordákhoz még nem nyúltam.
-
balkoger
tag
válasz
Hombár Jenő #283 üzenetére
Szia !
Én is nagyon gondolkozom ezen a házon, mert a tv szekrénybe pont belefér és bővíthető is, viszont a passzív tápot meg kell oldanom valahogy, mert a tervemben 1 ventillátor hűti az egészet.
Esetleg a tápot meg lehetne hekkelni úgy, hogy passzív legyen, hogy a házban lévő levegőkeringés elég legyen neki ( pl. a belső részeket nagyobb hűtőbordával ellátni)
A modecom házra már kitaláltam egy bővítési lehetőséget, csak elég sok munkával járna, igazi egyedi házacska lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged