Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Hombár Jenő #360 üzenetére
A fogyasztásról majd várjuk az adatokat. Jó lenne ha mérnél kikapcsolt, idle és full terhelt állapotban is.
-
tupacamaru
veterán
válasz
balkoger #352 üzenetére
Nem akartalak semmilyen módon megbántani. Még egyszer SRY, az előzményekért.
Nem a te szavahihetőségedet kérdőjeleztem meg hanem a programét. Nem kell elhinni mindent amit egy program kiír, fenntartással kell kezelni a falsnak látszó méréseket. Szerintem ebben az esetben a program olvassa ki rosszul a hőmérsékleti adatokat a prociból. A proci hőmérője szerintem nagyságrendileg jól mér.
-
tupacamaru
veterán
válasz
balkoger #347 üzenetére
Nem süllyedek le a szintedre hogy nem tudom leírni a neved rendesen. Ennyi vagy és nem több.
De ami ott van Core hőfokok azt te elhiszed?? Hogy Idle, meg a terhelt hőfokok között nincs különbség? Folyamatosan 17 fok? Gondolom a tiéd is terhelve tartja a 15 fokot.
Én elhiszem hogy igazat írtá, legalábbis annak véled, szerintem tévesen. Csak magadat vered át senki mást.
-
tupacamaru
veterán
válasz
balkoger #343 üzenetére
Ember, gondolkozz már a fejeddel, mert tudniillik azért van.
Te honnan veszed hogy ez teljesen reális érték??
15 fokos proci maghőmérséklet egy 25 fokos szobában?? Elhiszem hogy nem volt az udvaron ha iglu-ban laksz.
ÉN sajnálom hogy te elhiszed ezt.
Már találkoztam hozzád hasonló emberrel a P4-es topikban, az ő procija 22 fokos volt nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest