- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
-
XaraX
addikt
"Nekem picit fura, hogy kingék tudják egyedül 1,5V-on a tutit a többi nagy gyártóval szemben, picit bűzlik az irányban, hogy ott is simán fel kell menni 1,64-re és mindjárt stabil lesz, de lehet, hogy tényleg megy 1,5V-on teljes órajelen"
Nem a gyári órajellel van gondom, (gyárilag 1600 mhz-ek), hanem 1900 fölött.
Adtam mindennek egy kis + feszt, ráeresztettem egy Linx-et, és ez lett az eredmény:[link]
Viszont itt már a hőmérsékletek kicsit elszabadultak,, a megahalems nehezen boldogult vele.
Kicsit talán "melegedős" a cpu.
A cpu szorzót fixáltam, így jelenleg stabilnak tűnik, de majd kiderül. -
XaraX
addikt
"Ez a napokig megy aztán egyszercsak elszáll elég drop gyanús történet, nagyon határon lehet a fesz és vagy az alaplap vagy a tápegység miatt random határ alá esik egy pillanatra és bestruál. "
Ezt úgy értem, lefagy, aztán újraindítás után se jó, pl egy prime indításra kékhalál.
Kicsit turkálok a biosban, visszaveszem, aztán újból vissza az eredetire, és megint jó.
1.53-nál nem adtam a ramnak többet,QPI sejtem nálam az IMC, az max 1.135-öt kapott.
Valószinüleg akkor a feszeket kell emelnem.
A konfig az adatlapon, táp elvileg elégnek kell, hogy legyen, ennél többet is vitt már.
Hőmérséklet 70 fölé még nem ment, nem az a gondom, hanem, hogy nem sok különbség volt kisebb feszen sem. -
bim
veterán
Nyilván azt a ram tudja is ami rá van írva. Az átlag emberkék meg vakaróznak hogy miért nem megy nekik mert itt már sokkal több összetevőnek meg kell felelni mint csak a ramfeszt adagolni.
Ugye az i7.-nél is az uncore/Qpi fesz kérdése. stb.
Felesleges belemenni mert Dei-nek se megy a 2000-es ram a gyári órajelén pedig mindent megtesz ezért. -
Heffi
őstag
Bizony tudja a 2x16-t. Nézd csak ezt a képet!
-
priti
addikt
Persze itt CPU-Z-ben mért 1,3-ra gondoltam a félreértések elkerülése végett. Ja és láttam hogy páran prime-al kergetitek az i7-es prockókat. Azt nem kéne, inkább ezzel adjatok neki 8MB-os adagokkal, hogy tudjon egy picit visszahülni, nehogy a nagy bátorságban megfőzzétek, könnyen felszökik, fűt mint a veszedelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore café
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged