Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DroiDMester #5786 üzenetére
köszi a tanácsot,
lehet, lesz akkor majd egy olyan 1600-os ripdzsavz, mint a Tied, aztán pá. teljesen jó lesz.
inkább lecserélem a vga-mat..megőrjít a hangos ventije
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DroiDMester #5784 üzenetére
akkor azt mondod, nem érdemes bevállalni ezt?.. ezt néztem ki pedig, ha már lud legyen dagadt-alapon...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DroiDMester #5777 üzenetére
fasza eredmények
jók ezek a gskillek, rohadt életbe, csak veszek akkor egy ilyen párt.. pedig már kezdtem lebeszélni magam róla, h a tököm fog kiadni 40k-t ramra, dehát..ezek az eremények magukért beszélnek. a mostani 1600/cl9 kingstonom épp hogy elmegy, 2000-ig birja kb, cl10-11-ekkel, de sztem már ott sem stabil, kék halált bedobott egy sima filemásolásnál.. -
Tibiajax
nagyúr
áh, nem az ultimával ment már, azt eladtam, csak nem vettem még le adatlaprol..
egy rossz kis tx3 van rajta csak. szükségmegoldás.
nemsoká érkezik a normális hütő, aztán majd azzal adok neki. azt már néztem, h ilyen 1.264v körül a 200*20-as 4giga simán felállt, toltam wirart és everestet, megy szépen. szoval, lesz esély, h stabil legyen majd, valami olyasmi feszen. hátha még picit lejjebb is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged