- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Tibiajax #5977 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de ha így lesz, kicsit állítok felfelé a feszeken, aztán mehet tovább.
Zomb€€:
Elvileg nem igaz ez az állítás az LGA775-re, mert ott 1,5V körül van a CPU PLL alapfesze ha jól tudom, de nem vagyok benne biztos, P55 esetében pedig 1,8V az alap. Szerintem LGA775 esetén léggel olyan 1,7V körül lehet a max, de ez csak tipp.
-
szucsinka
őstag
válasz
Tibiajax #5923 üzenetére
jo de te nálad van mikor nem vagy képbe vazze?
más:
a hyper trading befolyásolja a játék gyorsaságát minöségét ha ki van kapcsolva? ill ha tuningolom a procit jobb kikapcsolni ? vagy lényegtelen.mert HT-vel nem megy v hogy 3,6ghz fölé annélkül simán
ez igaz?"a mindkét szál ugyanazokra a végrehajtóegységekre gyúr, akkor egymással fognak vergődni, és emiatt összességében a végrehajtás akár lassabb is lehet, mint HyperThreading nélkül.) "
id:hupwiki -
válasz
Tibiajax #5785 üzenetére
Hát nagyon jó ramok a G.SkiLL Pi-széria (bár nekem csak DDR2.ből volt ilyen Pi-ramom de azok is mentek mint a vad disznó)
De 2.okból sem venném meg!
1, irreálisan drága (jó persze azért ilyen drága mert 2300.MHz-es és azt még nem egy átlag kategória)
2, i5-750.el úgysem fogod tudni kihajtani őket mivel ahoz hogy 2300.on járjanak neked tartósan 230.BCLK-n kéne tolni a procit amit sz.tem marhára nem fog menni! Ha jó lapod van akkor max: a 220.at fogod tudni kiszedni belőle az meg max 2200.MHz-et jelent a ramoknak!
Vagy van másik megoldás lecseréled a procidat egy i7-860.ra azzal lehet nagyobb ram szorzót állítani és akkor nem kell akkora BCLK a 2300.MHz-ram kihasználáshoz!
De én akkorsem fizetnék +15.öt azokra a Pi-ramokra bár ha van rá kereted akkor megveheted rosszul nem fogsz járni velük az egészen biztos!
-
válasz
Tibiajax #5782 üzenetére
Nem 40.k ba kerül! sokkal kevesebb!
és a típus száma: Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM De a CPU-Z ablakban is megnézhettétek volna a ram típust!
és ~ 26.k az ára!
Én már 10.hónapja vettem szintén ebben a boltban! remélhetőleg még ugyan ilyen jó szériásak és nem gyengébb chip-ekkel szereli őket a gyártó!
-
slett27
addikt
válasz
Tibiajax #337 üzenetére
Persze szívesen.
Khmmm... semmi gond nem volt vele, 3,8GHz@1,21V load sztem nem olyan rossz eredmény. Viszont a végét az életben nem tudom meg a procinak UD3-as lappal. FET hűtőket nem veszek darabját ~3k-ért+NB-re is kellene valami Thermalright cucc, mert Prime-ot nem bírná 4,2GHz környékén már sztem. P45-UD3R--t nem sikerült vennem, nem lehetett kapni, most sem nagyon lehet. Sikerül mondjuk úgy "elcserélnem" a 750-es konfigra minimális ráfizetéssel, akkor miért ne.
Sárpac : kivéve, ha megvan +10k-ból a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest