- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Szia!
A i7-5930K-nak magasabb az egyszálú teljesítménye. 3.7 Ghz vs 3.5Ghz, ha még húzni is tudod akkor főleg.
Többszálú a 2666-anak sokkal jobb a 10 mag miatt. Megeszi az olcsó REG ECC RAM-ot a 26666.
Sajna a kínai lapok leggyengébb pontja a BIOS. Huanazhi BIOS-ok a legjobbak, legtöbb noname lapban is lehet használni. DE 2666 V3 és társahihoz a legolcsóbb H81/B85 chipsetes lapokat érdemes elkerülni, a chipset hűtésük a és a VRM-ek is gyengébbek azokon.
Legolcsóbb amin el megy vagy ez de utóbbi DDR3 ECC-r eszik, esetleg kicsit drágábban van DDR4-es is.
Ha a jó egyszálú teljesítény a fontos: legolcsóbb H610-es alaplap (kb olcsó kínai x99 ár) , és kicsit drágábban egy Core i3 12100f. 1 szálú teljesítmény a 1.5X annak. (CPU-Z ben a 2666 V3 390 a core i3 600 felett)
Több szálúban az olcsó 2666 sokkal jobb -
A ram és a pcie a prociba van kötve szinte laptól független, a kínai lapokon a hang és a háló egyféle. X99 referencia biost használják ezért cserélhetőek. Vrm vezérlése is full alapszintű. Minden le van egyszerűsítve.
Kínaiba a gyártó nem olyan mint nyugati cuccoknál, egymásét is gyártják. Ugyan azt a lapot sok gyártó gyártja, nincs levédetve semmi. Lehet furcsa de nekem ez totál pozitívum. Nincs adott márkára jellemző olykor felesleges dolog.hobizoli
Az úgy oké, bár én lehet húznám. -
All core hack 2011-3 on megy, 1155 nem.
Sima xeon e3 bckval húzható kb 5% körül.
Én eladnám a procit és vennék x79-es (pl x79t de nem a v4) kínait valami olcsó 2667 vagy 4650 procival. Ha kell a pcie sáv.
Esetleg ddr4 x99 lap unlocked 2620v3-al.
Vagy x99 lap 2678v3 és tonna ddr3 ecc reggel pakolva.
Mindez attól függ mennyi ramod van és mennyi pcie sáv kell . Atx kínai lapokon van pcie dögivel. -
mpierre
veterán
Pl a Xeon E5 16xx -v3 procik tuningolhatóak (A v4 nem tudom...). A ram is. Ugyanazok, mint a sima variánsok, csak xeonnak nevezik őket.
A többinél nincs tuning. Tudtommal.Levegővel is elvan. 3,8Ghz-n az E5 1650-v3 alapon 32°C.n (TRUE 120 extreme + Enermax TwisterPressure kopter), de majd úgyis megy rá az épített víz.
-
hszilard666
veterán
Hát használtan szerintem egy bő évig nem nagyon fognak, ha csak Black Rá nem un az 5960x re
Újonnan meg biztos lesz a nagyobb aprósoknál egyszer csak. Nem szeretnék turkálni a zsebedben, de ha az x99 platformot választottad, akkor tisztában vagy vele hogy k.rva drága, szóval én a helyedben nem sajnálnám a zsetont új motyóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF Fox az árban!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest