- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
F e Z o #6306 üzenetére
Na akkor röviden a sztori.
A történet a kormányos topikban keletkezett, ugyanis szimulátorozom. A kormányom elkezdett makacskodni, az volt az érzés, hogy nem kap elegendő energiát. Kozmy fórumtárs jelezte, hogy ő bizony tudja mi baja, és megcsinálná. Egyeztetés oda vissza, elvittem neki fullra felújította és megtuningolta a Fanatecet, nagyon szuper lett az egész. Ez az öröm olyan 15 percig tartott, aztán ugyanaz a hiba előjött. Sírni akartam, mert azt hittem alaplapos lesz. Valamilyen kínban lévő percemben jött az ötlet, hogy mi lenne, ha a túlfeszvédős hosszabbítót kivenném a körből és direktbe kapná az áramot... Nosza nekiálltam, kapott egy sima gagyi 500 ft-os hosszabbítót, és abban a pillanatban megszűnt a hiba. De olyannyira, hogy a kormányt is vissza kellett vennem 70-80%-os FFB erősségre, mert hogy az ereje is visszajött.Ebből kifolyólag gondolom azt, hogy az OC is ezért halt meg állandóan áramszünet logbejegyzéssel.
Kérdeztem itt a melóhelyen a villamosmérnököt, azt mondta simán okozhat ilyet a védett hosszabbító, ha mondjuk túlméretezik a védelmet. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- XMLTV EPG letöltő progi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest