- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #6017 üzenetére
Mivel halgatás beleegyezés ezért úgy döntöttem megveszem.
Viszont egy deka DDR4 ramom sincs és brutálisan horror az áruk ezért indulásnak igen szerény konfig lesz.
Tehát egy procival (2678v3 nemES) és csak egy darab 8gb-os 2666-os rammal ami azért dual rank. Fogalmam sincs hogyan töltöm fel a 8 slotot.
Aztán ha sikerül eladni a kínai cuccokat (jingsát és az ES 2673v3-ast) akkor még egy ugyan ilyen proci és még pár 8gb-ram.
Mikrokódot biosból ki lehet szedni, olvastam ruszki fórumon hogy kész biosok is vannak rá, aztán megy az all core hack. Egy újabb efi firmware-el 3.5ghz-et is megy all core a 120w-os 2678v3.
Hűtés még a dual 1366-ról maradt kettő Deepcool Gammaxx GTE (ami egy TX3) kissé gagyi tudom és nem lesz vele passzív üzem de indulásra elég. Ha kész lesz akkor kicsit overkill netezni meg mesét nézni de hát hobbira kell költeni.24 mag 48 szál 8 csatorna ram...Tápom bőven elég Superflower 750w-os, bár félpasszív valószínűleg terhelésen bekapcsol majd a ventije.
Szóval újra lesz The Glorious Dual Xeon Gaming Master Race
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest