Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JasL

őstag

válasz dime27 #4919 üzenetére

7/24 tesztelni fogom, le sem kapcsolom a gépet, IDLE megy minimum folyamatosan. Az első 24 órát sikeresen vette. Kékhalálnak még nincs nyoma, eddig meg vagyok elégedve vele. Építgetem rá a rendszert fel szépen távmenedzsmentből, úgyhogy remélem nem döglik le :)

Új processzort is vettem hozzá, ugyanazt a 6800k-t, amit a másikba, csak egy új példányt. Meglepő módon volt olyan felhasználó előzőleg, akinél kiderült, hogy bár a processzor működött, az okozta nála a fals alaplaphiba gondokat! Ő sem tudta, hogy létezhet ilyen is. Én is meglepődtem rajta nem kicsit, úgyhogy biztos ami biztos, a processzort is kicseréltem.

Érdekes módon most minden jól működik, az új RAM-ok is XMP-vel, processzor felhúzva 4.0 Ghz-re (távoli asztallal nem akartam egyelőre tovább húzni, nem volt még idő a kitesztelésre), M.2 SSD-vel sincsenek gondok.

Nem tudom az előző alkatrészekkel mi volt a gond, de úgy tűnik a RAM és az SSD tesztek valóban jól működtek és nem ezekkel volt a gond.

Egyelőre megnyugvás van és boldogság. Bár azért az első 3 hónapon még szeretnék túl lenni, mielőtt messzemenő következtetéseket vonok le a lapról, mindenesetre árban (az ajándék headszet miatt!) jó választás volt, az ASUS TUF-ot is 130e-ért szokták dobálni mindenféle extrák nélkül, ja és azokkal elég sok probléma szokott lenni, mint kiderült (pedig attól se azt várná el az ember, főleg hogy specializálták a stabil működésre OC helyett!)

Új hozzászólás Aktív témák