- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Óriáskészülék, kis akksival
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Az, hogy egy CPU-t egy adott TDP osztályba sorolnak be, nem véletlen. Egy E5-2699 v3 is "belefér" a 145W-ba, pedig ott 18*2.8GHz-en pörög a CPU. 50.4GHz áll szemben a 20.4GHz-cel. Ez több, mint a duplája, mégis belefér alacsonyabb TDP keretben. Nekem senki ne mondja, hogy ez normálisan van kitalálva. Nyilván a feszültség mértéke egy olyan tényező, amit nem ismerük. És az is egyértelmű, hogy fogyasztás szempontjából ez sokkal többet jelent, mint a sebesség. Egyébként egy 4 magos CPU-ról van szó, tehát a feszültségnek kell annyira magasnak lennie. Ráadásul egy léghűtésnek is meg kell vele birkoznia. Egyébként meg abban a szektorban, ahol a Xeon-ok dolgoznak, ott pont nem a sebesség a lényeg, hanem a szálak száma. Oké, azt is megértem, hogy ez csak egy "bemutató" darab. Biztos vagyok benne, hogy alig fognak eladni ebből a modellből. Egyébként még azt is meg merném kockáztatni, hogy a gamer csoport sokkal inkább értékeli majd, mint a server szektor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest