- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mobilhasználat külföldön
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #2657 üzenetére
Nekem a Gaming 9 BIOS -a nem tetszett. A Gigabyte UEFI resze sem tetszik, nem talalok semmit sem. alapbol classicbol csinalok mindent, ugy nagyon rendben van. Asus -e nalam a legjobb, de lehet csak azert, mert ahhoz szoktam hozza az evek soran.
hpeter10: Nem ertem mire gondolsz.
Marmint a feszultseg hatarokkal kapcsolatban? Mert van par leiras ide is, OC guide -al. Ott fel van az is tuntetve, mik a maximum ertekek. Persze a kozonsege ennek a platformnak sokkal kisebb, ellenben az OC itt sem nagy was ist das, ha tudod, mihez kell nyulni. Aferenczi pl. mindent auton hagyva siman kuldte a cuccot 4.7GHz-ig, es meg csak tul sem feszelte magat. En is megprobaltam, es auto ertekekkel is rendben van, egybol indul, stabil is. Csak magasabb uncore/memoria orajelnel kell vacakolni, meg ha maximalista vagy, akkor a masodlagos idozitesekkel kell jatszani kicsit. Szoval nincs nehezseg, anno az Gaming 9 -el is gyerekjatek volt az egesz, csak ertelemszeruen ott mindenbol egy kicsit magasabb fesz kellett, mint most, meg az oc socket hianya uncore orajelben visszanyalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP OEM VGA kártyák garanciával - RTX 2060, 2070, 3060, 3070, 3080, 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest