Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #2657 üzenetére
Nekem a Gaming 9 BIOS -a nem tetszett. A Gigabyte UEFI resze sem tetszik, nem talalok semmit sem. alapbol classicbol csinalok mindent, ugy nagyon rendben van. Asus -e nalam a legjobb, de lehet csak azert, mert ahhoz szoktam hozza az evek soran.
hpeter10: Nem ertem mire gondolsz.
Marmint a feszultseg hatarokkal kapcsolatban? Mert van par leiras ide is, OC guide -al. Ott fel van az is tuntetve, mik a maximum ertekek. Persze a kozonsege ennek a platformnak sokkal kisebb, ellenben az OC itt sem nagy was ist das, ha tudod, mihez kell nyulni. Aferenczi pl. mindent auton hagyva siman kuldte a cuccot 4.7GHz-ig, es meg csak tul sem feszelte magat. En is megprobaltam, es auto ertekekkel is rendben van, egybol indul, stabil is. Csak magasabb uncore/memoria orajelnel kell vacakolni, meg ha maximalista vagy, akkor a masodlagos idozitesekkel kell jatszani kicsit. Szoval nincs nehezseg, anno az Gaming 9 -el is gyerekjatek volt az egesz, csak ertelemszeruen ott mindenbol egy kicsit magasabb fesz kellett, mint most, meg az oc socket hianya uncore orajelben visszanyalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Ryzen 5 2400G
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest