Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Szerintem sokkal több info van és sokkal logikusabb számomra illetve nincs annyi badarság, mint pl. a Giga X99-ben, lapokban.
Adok +350V-ot, de könyörgöm mire? Közelítőleg se azt írja ki értéknek a beadottak mellett, mint ami. Semmi határ nincs kb. a beállított értékekre.
Asus X99 jobb egy fokkal, de abban se volt sok minden, nyilván az RVE-ben jobb a helyzet. Ettől függetlenül azt is megértem, hogy nem akarnak annyi mindent adni, vagy okosítani, de nekem jobban bejön a ROG féle felépítés. Pl. Miklósnak az MSI X/MPower féle.Hero-ban a PLL az egyedüli amit mivel LLC-vel emel, nem látod a valóshoz nagyon közeli feszt.
Persze, amit beírsz az megy, hogy ne menne, de lehet 2V kicsit sok a memóriának, aztán gigában meg mehet neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest