Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
LinX stabilan, normalis, vallalhato feszekkel 24/7-re? Kepet plz.
Tolem talalsz teszteket meg 5820K-val, ha visszalapozol. Nem misztifikalom tul, de a Rampage az egy gyengebb lap minden teren.(mint hogy az mar kiderult, magas orajelen nem birja a lepest a 8 magos eseten) Pont nemregen irtam errol, mert a sracnal nem ugy megy a cpu, mint Nalam. 4.9GHz-n mar meg sem mukkan neki, nekem meg elindult ugy is 1.4v-n. Elotte egy tesztoldal is megcsinalta ezt az osszehasonlitast, ugyan ez lett az eredmeny. Akoskanak is felajanlottam, hogy csinaljunk egy tesztet. Nem ment bele, azota sem ertem, hogy miert... Vagyis tudom, csak akkor mondta volna meg, hogy igazad van vazzeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tolem talalsz teszteket meg 5820K-val, ha visszalapozol. Nem misztifikalom tul, de a Rampage az egy gyengebb lap minden teren.(mint hogy az mar kiderult, magas orajelen nem birja a lepest a 8 magos eseten)