Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Beszeltem 04ahgy-vel is. Szerinte nem a lap, illetve kérte a BSOD-okat. De nekem kisertetiesen az X99A-ra emlekeztet, csak itt eddig ketszer fagyott meg a BIOS es van boot hiba sok. Ott meg a memoria nem volt jo, lehet itt se szazas.
Szerintem annyira erzekenyek a bekotesre az OC socket miatt, hogy, ha nem 100%, akkor be be csusznak hibak es utana vege van.
Furcsahh...egyebkent nem szoktam forumban kerdezni, mert jellemzoen, ha nem informalisat kerdezek, annak valami hardverhiba az oka es azert nem talalok megoldast.
Varok, Gyuri hatha tud valamit vagy esetleg itt beugrik valakinek egy-ket otlet! 
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- I7 7700K
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Varok, Gyuri hatha tud valamit vagy esetleg itt beugrik valakinek egy-ket otlet!