- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
odorgg
addikt
válasz
Daniford #9297 üzenetére
Nekem 1 450-es corsair van és vigan szalad vele a konfig. Amugy 1 jominöségü 450-es mindenre elég, de persze vehetsz nagyobbat is ha van rá pénzed
De szerintem a többit a tápos topikban érdeklödd meg!
Amugy szerintemse a táppal van a baj!
500-as FSP-nek simánn vinnie kellene a konfigod, persze csak akkor ha nem halt meg.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Daniford #9187 üzenetére
"AUTO-n az alaplap így is az optimális tartományban tartja"- ; "Amúgy meg az alacsony feszültség hatására megnövekvő áram is hazavághatja a procit"
- Vedd meg akkor!
petya75: Szia!!!! a 2xxx-es tuningok óta nem is "hallottam" felőled. A proci mint q9550-es megéri. A hő viszont fura. Nem is a 72°, hanem az, hogy 1,25-ös vid-es 1,168-on annyi..Próba? Teszted le előtte.
Én..Áldom az istent a q9550-neel.Igaz kulerr?[q9550@4GHz/ 1,12v
]
-
kulerr
őstag
válasz
Daniford #9187 üzenetére
olvasni-értelmezni!...
az órajelhez igenis túl van feszelve vagy egy qrvára antituningos példány ez a tény ezt lehet bármerre magyarázni akkor is ez a kettő közül valamelyik. Senki nem mondta h tönkre fog menni nem kell ilyeneket belemagyarázni.
Egyébként pedig a lényeg h megvetted kipróbálod és okosabb leszel, tudni fogod mit megy ...az lesz a mérvadó -
odorgg
addikt
válasz
Daniford #9187 üzenetére
Szerintem eggyikünk sem állitotta, hogy a proci szét lenne konkrétan feszelve,(eszt nemis tudhatja a tulajon kivül eggyikünk sem, de mivel állitása szerint nemért hozzá, lehet hogy még ösem tudja) hanem kb-ra abban eggyeztünk meg, hogy korántsem optimális értékeken volt használva. Ami a belinkelt eredményekböl, a többiek szerint és szerintemis, kiderült. Pl: az 1.46v os vantage teszt, szerintem nemépp az egészséges kategoriába tartozik. Persze az alaplap Bios beállitásait modositva, lehet hogy sokkal jobb eredményeket el lehet érni a procival, de ahogy a töbiek irták, erre nincs garancia. Apropo garancia, neked mákodvan ha pesten, vagy környékén laksz, mert probléma esetén a garanciáztatást könnyen megtudod oldani, és ezáltal nemis kell kockázatot válalnod a vásárlással, de esetemben, (mivel én Zalai vagyok) ha valami probléma adodna a procival akkor nekem kellene álni a gariztatas költségeit is. Lényeg a lényeg, énis megvettem volna, 45e-ért ha arrol van szo, de a kockázati tényezöket figyelembe véve, probléma esetén többet buktam volna vele mint amennyit nyerek. De mostmár ugyis mindeggy, mert te veszed meg a procit, és esetedben ha beis szarik akkor is max cserélteted még aznap, és probléma megoldva. Ugyhogy akár hogyis nézzük te jobban jársz vele, mint én. De reméljük, hogy nem lessz vele semmi probléma.
-
odorgg
addikt
válasz
Daniford #9184 üzenetére
Pont eszt a procit tárgyaltuk ki a többiekkel
Csak mert énis licitáltam rá, de ezekszerint te nyertél.A hütésröl meg annyit tudok elmondani, hogy a gyári hütésnél a Zalman bisztossan jobb
De erröl lehet hogy inkább a "Milyen Cpu hütöt vegyek?" topic-ban kellene érdeklödnöd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged