- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
tehat a nem fogod sokaig hasznalni az megegyezik azzal, hogy nem megy olyan jol, mint regen? javits ki, ha tevedek, de az x>1.45 az nagyobb ertek, mint az x=1.4??
#19: te olyan sok penryn degradacios irast/tapasztalatot latta?? mert szemely szerint en meg egyet sem.. egyebkent nem is nagyon ertem, hogy miert foglalkoznanak a notebook-ok tuningolasaval
#24: small fft is elaszall, ha instabil a ram.. -
SimonYana
addikt
Mondom a lehetőségeket.
Nemtudom mire jó és mit jelent.
Ai Clock Twister : auto
Ai Transaction Booster : Auto (manual)
Common performance level: 1-31
Pull-in of CHA PH1 : Disabled (Enabled)
Pull-in of CHA PH2 : Disabled (Enabled)
Pull-in of CHB PH1 : Disabled (Enabled)
Pull-in of CHB PH2 : Disabled (Enabled)
Ezek a lehetőségeim vannak még.
Most 1.328-on van a CPU-Z és 3600-on. -
SimonYana
addikt
Hát mostmár kipróbálnám a beállításaidat! Ilyen szar procim lenne,vagy valamit nem jól állítok be? Vagy a Vista kavarbe ekkorát?
Nem vágom.
Sorry,hogy kételkedtem,de hihetetlen nagy a külömbség,pedig elméletileg a két proci majdnem ugyan olyan.
A fenti táblázatomból neked mi van máshogy? -
SimonYana
addikt
Ami az aláírásomban,de a Maximus Extreme kicsit kikészítette és az egyik már elsem indul.
Ugyan az a lap supermanek az OCZ-jét nyirta ki.Mikor adtak egy másikat gariban,akkor akinek eladtuk.2nap után nem indult el és az is kinyírta a ramokat a srácnak.
Gondolt egyet és elkezdet 1.67-1.78 voltot lökni a procinak.Meg gondolom a ramoknak is.Bármire állítottam mindíg ennyi feszt adott.Ha nem vízhűtésem van,akkor megsül a procim. -
SimonYana
addikt
Nekem most annyin megy amin fent látod a CPU-Z-n.Még azt a 160MHZ-t is észreveszem,persze nem a winn alatt.hanem mikor megy a CCE ,mind a 4 mag 80-90 %-on.Tudni levő dolog,hogy 4 magost csak az vegyen aki olyan progikat használ ami kihasználja az összes sávszálességet és nem csak 2 magot.
Mivel szar a ramom ,majd akkor veszem észre inkább és akkor kezdem tesztelni,mikor meglesz az új ramom.De ezekre a tesztekre olyan sokat nem adok,mert hiába veri le tesztekben a 4 magost a Wolf,ha a CCE-vel 2× annyi idő valamit tömöríteni!
Ezek a tesztek csak egy dolog! -
SimonYana
addikt
Azért kíváncsian várjuk meddig mész el ezen a feszen.
Mert szerintem 3600-on nem fog menni , ha nem tolsz feszt.
Ezt mondták a Q6600-nál is és nekem 1.6 alatt rinkán volt.
Nem azért vettem ezt a procit,hogy kissebb teljesítményen hajtsam mint a Q6600-at.
Nekem az is 3600-on ment éjjel - nappal.Semmi baja nem volt.Sőtt indítottam el 495-ös FSB-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged