- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
westlake #1428 üzenetére
Elhiszem Én Neked, de nem szoktam járkálni a coolaler.com-ra, mivel a sok ázsiai jelet nem értem...
De akkor most felmegyek az oldalra és rákeresek, de mivel jártam már ott tudom, hogy hogyan néz ki. Még a fórumot se fogom megtalálni...Mod: Ezen sajnos nem tudok keresni semmit...
-
-
westlake
félisten
válasz
westlake #348 üzenetére
lol... p5k kiirja post utan: unknown processor detected.. na ez sem rossz
#350: szerintem menjel vissza az altalanos iskolaba, mert mondatelemzesbol nem vagy penge.. magyarazd mar el nekem legy szives, hogy a kulonbseg az konfigom es emre33 konfigja kozott.. koszi!
mod: ja es windows alatt tokeletesen mukodik a proci.. ha nem ismerne a lap a mikrokodjat, akkor a windows sem ismerne fel a procit.. de te megmondtad.. -
Beowulf_78
addikt
válasz
westlake #328 üzenetére
Békefenntartó lettél vazze?
Semmi flame nincs itt. Pusztán kíváncsi vagyok mekkora lehet a különbség...vagy ez baj?
Úgy gondolom gyorsabb a Q9450 ez nem is vita kérdése, csak az hogy mennyivel és milyen alkalmazásokban.Mert a külföldi tesztekből az jön le hogy sokkal.
Vagy máá csevegni se szabad?
mod:
Pill...dobom a képet a cinemacraft-ról igaz 3776mhz ment a proci, viszont a ramom csak 944mhz-en. -
Szatesz
őstag
válasz
westlake #315 üzenetére
Jah ja nem arra irom hogy jo lenne ha egy lenne csak hogy nagy tobsegben mennyi a max stabil orajel...ezt jolenne mar tudni mert elkell dontenem lassan milyen procit veszek.....Rakd mar be lécci itt szentem sokan kivancsiak mit tudsz kihozni belole.... tobbek kozott én is...
-
Larry303
addikt
válasz
westlake #304 üzenetére
amire elovastam a tied, már lejárt a mod idő, ez van hatalmas hibát vétettem...amúgy a méréseid ellenére lehetnek különbségek szvsz...pl az nb gtl ref értékenként nem találtam adatokat...
imádom amikor a nagymesterek mindenkit fikáznak az offért, viszont néha ők járnak ebben az élen...
na üdv nagyúr! -
snoopy
aktív tag
válasz
westlake #290 üzenetére
mindegyik érthető, de gondoltam intelék nem a saját szórakoztatásukra gyártógatnak ugyan olyat más néven. pláne hogy majdnem fele annyiba is kerül. ezek szerint mégis...
számomra ez nem volt tény eddig.
a megfelelő nem feltétlen jelent ugyanazt. gondolj csak arra mikor azt mondja pl. valaki hogy ez az intel proc. amd-nél ez a megfelelője annak a procnak. no de ebbe ne mennyünk bele. -
Cserfa
csendes tag
válasz
westlake #174 üzenetére
Szia westlake!
Cserfalusi László vagyok, Cserfa nickkel. Váltottunk pár szót már, én vagyok az a tanár, aki mefvette tőled az egyik ATI X1900XT kártyádat.
Most segítségért fordulok hozzád, mert valahol, mintha olvastam volna tőled, hogy valakinek felkínáltad azt, ha elviszi a nyugatihoz (vagy hova) a BIOS chipjét, de beleégetsz neki egy jó BIOS-t.
Nos, nekem most ugyanez a problémám.
ASUS P5W64 WS Professional lapom van. Frissítettem a BIOS-t az 1101 verziójúra ((#1135) adm szólásában levő linkről szedtem).
A firssítésnél valami rendellenességet láttam a verify-nél, a csík vége felé, de 5 sec alatt újraindult, azaz mire észbektam...
Azóta se kép, se hang, egyáltalán semmit nem csinál a gép, a billentyűzetet sem kezeli.
G0 steppingű Q6600 van benne (Nyugdíjastól vettem), eddig kifogástalanul működött a gép, leszámítva, hogy némely progi nem működött (pl. egyes DOS-os alkalmazásokat nem futtatott, mondván, ilyen-olyan parancsot nem tud végrehajtani, vagy mi, melyet az előbbi E6400-as procimmal megcsinált. Ezért is akartam frissíteni.
Az előbbi, még működő BIOS a 903-as volt, gondolom, ha valaki azt visszaírná, megoldódna a gondom asszem. De remélem, a korszerűbb 1005 Final (a 1101-estől félek) is jól múködik.
Ha időd kevés, szívesen adok néhány ezer Ft-ot fáradságodért.
Ha estleg már nem tudsz EEPROM-ot, azaz BIOS chipet égetni, megírhatnád, kihez forduljak, aki ért is hozzá.A BIOS-ok fenn vannak a neten, de ha kell, USB penen, esetleg floppyn én is el tudom vinni.
Ill. van még egy kérdésem. Ha esetleg szerelésre adnám a fejem, és kiszerelném a fiam gépéből (neki GA P35-DS3 van) az ő E6400-as processzorát, azzal milyen esélyem van egy jó BIOS-t rátenni a CrashFree-vel? Szóval lehet, hogy most a Q6600-zal nem működik sehogysem, de BIOS feltevés után megint fog?
Mondjuk ez komolyabb szerelés lenne, a fiamnak nem tetszik a dolog, addig nem lenne gépünk (csak a munkahelyemen, ill. egy ódon laptop itthon, amivel levelezni tudok), és elég sok dolgom van, hogy ne adjam egyelőre szerelésre a fejem. Pláne, hogy egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy a rossz BIOS esetén segít a CrahFree (habár akkor meg minek van?)Cserfalusi László
Előre is köszönöm segítségedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged