Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Telefunen #17993 üzenetére
Egyet értek, de nagyon bosszantó azért hidd el. A Xeont leszámítva a 775-ös platformnak azért mégis csak ez a "még megfizethető" árszegmensben leleldző csúcsprocesszora, és ha lehet én is úgy szeretném tuningolni, hogy ne legyenek ilyen anomáliák.
De igazad van! Ne aggódjak ezen. Majd szoktatom magam a gondolathoz.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
Telefunen #17988 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon hasznos volt. Hát nem tudom, hogy érdemes-e végig nyűglődnöm most egy lapváltást esetleg P45-re, vagy X48-ra, mert már attól felállt a hátamon a szőr, mikor egy mezei tápcseréhez ki kellett pakolnom még az alaplapot is a házból. (Nyomorult Mugen2-től nem tudtam kivenni/betenni a tápegységet.) Az elmúlt 3 hónapban mát eleget barkácsoltam. Szerintem már csak akkor nyúlok hozzá, mikor platformváltás lesz.
Akkor csinálhatok akármit az FSB mókolás okozza ezt a jelenséget, és nem a feszekkel van a baj.
MSI Platinumos kolléga mennyi volt a max FPS a lapjában?
T.
-
Henryk
aktív tag
válasz
Telefunen #1421 üzenetére
mindenhol ennyit ir, és idleben amikor nemmegy rajta a venti ha fogdosom a bordat nem meleg.
ha bekapcsol a venti akkoris csak 1k rpm korul megy, amig vissza nem huti. mondjuk eleg huzatos a haz, és hatul is hideg levegot fuj ki.na eredeti kerdesre visszaterve: a 9450es hez milyen a gyari huto? hany fokos vele? lekell cserélni ha huzni akarom?
mod: nincs légkondi, viszont éppen pont 23 fok van bent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged