Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
-
Bagira01
veterán
Tény ami tény. Itt az ep45-ds3r lap az asztalon benne a q9550, ugyanazon a beállításon amin ep45-ud3p-be futott a 3dmark ott meg se röccen illetve win betöltőképernyő helyett feketeség. Mielőtt még jönne, hogy persze nem uaz a beállítás stb. magasabb fesszel se megy(alaplapi feszek)
-
Zájec
veterán
Keldor papa::
nekem is ez a véleményem és az álláspontom ezügyben..
eggyik se jobb vagy rosszabb a másiknál...
ezért csodálkoztam romero28 ezen kijelentésén "lehet el kéne passzolnom a ds5-ömet és helyette frankón egy ud3-as lapot szerezni ."Bagira01:: "A blend stabilitás procc hibája, egyszerűen képtelenség olyan beállítsát találni amivel ki lehetne hozni,"
uhhh
, ez egy kicsit furán hangzik nekem.... mivel nekem volt egy iszonyatosan "rossz" tuningal rendelkezö, egyetlen York procim ami egy q9300-as volt... -
Laraxior
titán
nem akarok nagyon beleugatni... de a fázisnak nem éppen van köze azok hoz a kis kockákhoz nemdebár?

-
-
Bagira01
veterán
Hát kijelnethetem nekem volt mindkettő és nem megy. A blend stabilitás procc hibája, egyszerűen képtelenség olyan beállítsát találni amivel ki lehetne hozni, nem a vcore kevés hanem nincs alá lap azt annyi(lehet más chipkészlet kéne vagy mittomén). DQ6 megint más tészta nekem is volt, igaz nem volt benne yorkfiled ep45-exremem is volt abba elmegyegetett. Egyre többször vitatkozik olyan dolgokon amik tények Zájec kolléga

(#5287) Keldor papa:Dq-nak mi köze a ds-hez egy szóval nem mondtam, hogy az ne lenne jó, bár te is csak wolffal nézted abba meg köztudott h megy. Nem azt mondtam h a ds széria nem jó csak h quad alá nem
-
keIdor
titán
Nekem már volt dolgom P45-DQ6-al és UD3P-vel is. Az UD széria semmivel sem jobb, csak mivel akinek az van/volt azt dicsőítette... olcsóbb, az az előnye az UD-nek más nem. A Te volt E8500-ad volt benne, ugyanolyan szépen vitte mind a két lap. Yorkfield-et ugyan nem néztünk vele, de szerintem az égvilágon semmi különbség nem lenne ott sem.
-
csapoka
csendes tag
De mi az a LLC?

-
Zájec
veterán
válasz
Bagira01
üzenetére
hát nemtudom... azóta sem láttam 500fsb-nél nagyobb Prime belnd stabil tesztet, egyik ud3-as lappal sem... pedig lassan már egy éve készült...
(#5282):: mivel a ds-nek is ugyanaz a nyákfelépitése mint a dq-nak igy ebböl következtetve gondolom hogy az is u.úgy muzsikál...
"Itt nem következtetni kell, hanem megtapasztalni, akinek van az tudja, akinek nincs az csak filózgat" értem professzor-úr,,, csak az a baj hogy itt senki nem tudta eddig megtapasztalni , mert vagy az eggyik vagy a másik volt neki.... és ha esetleg késöbb is lett a másik akkor meg már megint másik proci volt.... igy megint nem lehet összehasonlitani.... mondjuk nekem ud3 nem volt már, csak a dq.... igy valóban nincs tapasztalatom az ud3-al kapcsolatban,, de akármilyen is jól mennek azóta sem láttam 500-s blend stabilat... csak találgatást és próbálkozást....
-
csapoka
csendes tag
De mi az a LLC?
Az én régebbi lapom nem tudja ezt
(P35DS3P) -
TazLeacher
nagyúr
Mi az az LLC?
Akkor nincs drop? -
ADAM1337
nagyúr
4250mhz-es blend valszeg holnap estefelé várható.

-
csapoka
csendes tag
most egy P35-DS3P van de kevés neki

-
csapoka
csendes tag
Sziasztok
Ez a lapot néztem a Q9550-hez
Gigabyte GA-EP45- Extreme
Mit szoltok hozzá? -
Sárpac
nagyúr
Nos belevetettem magam a külföldi fórumokban és sok helyen azt írják tuningban nem is a max vid hanem a min a döntő mármint ugye az alacsonyabb szorzón kapott feszkó..

-
Bagira01
veterán
Talán mert sima ds szériába a quadok nem mennek olyan jól, tuningba az ud3-as széria jóval előrébb van

AirBooms: Minek neked q9550, sokba lesz az főleg h most vettél új gtx260-at

-
viktorov
csendes tag
A vid nek mennyinek kell lenni?Nekem 1,1 ha beterhelem 1,2125
-
csapoka
csendes tag
köszi a segítséget
-
csapoka
csendes tag
Sziasztok
A Q9550-es menyi a max. feszko amit elbír
1.36V ? ezzel ki lehet húzni 4.0Ghz-t -
-
ADAM1337
nagyúr
Az új 1.1-es lap jobban megy a réginél.
4ghz 1,232v prime small FFT 1h
Akkor jöhet a blend...
-
NFree
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
A v2-őt nem ismerem, de én tesztelgettem vele elég sokat s mindíg végig ment, esetleg a végén nem kaptam 100%-ot,
Prime large fft? azt futtattad? általába ha megy nekem 2 órát hiba nélkül akkor , minden tuti s az ibt is lefut teljesen, de sanszos az mch-val lessz valami vagy , szar az ibt láttam már ilyet egy srácnál,
A hsz-edre ha nem kaptál választ feszre vonatkozóan itt találsz [Gornek oldala] igaz giga de szerintem ugyan annyi, max más a neve vtt(term) -
AirBooms
addikt
Bocs, nem ebbe a topikba tartozik, de úgy látom itt többen használják, s többen értenek az IBT-hez (IntelBurnTest v2).
Szóval erről lenne szó

-
-
NFree
addikt
Marha nagy hülyeség , de honnan tudom ránézésből , hogy a proci e0-ás, mikor a dobozába figyel?
Másik kérdésem mennyiért lehetne eladni a procim most szerintetek?
Lehet ha jó az ár hétvégéig meghírdetem. -
NFree
addikt
Srácok ezek az alacsony feszes pricik már nem az új q9550/s vagy mi a fene valami 65w-os tdp vel ?
vagy ezek még a sima q procik alacsony vid-el? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337
üzenetére
Kicsit finomítottam a proci feszen(még nem a minimális): 1,16v 8,5*450fsb
-
válasz
ADAM1337
üzenetére
Én vagyok a proci gazdája, csak mivel én valamiért nem tudtam belőle túl sokat kihozni, megkértem Adam barátomat, hogy ha van ideje akkor nézze már meg, hogy nála mit megy a proci. Majdnem ugyanaz a szenvedés van itt nálam, mint régebben Nfree esetében volt, hogy nem nagyon sikerült stabilizálnia a procit magasabb órajelen, pedig az övé is egy nagyon jó proci.
Lehet nekem is váltani kellene majd Gigára
-
ADAM1337
nagyúr
első részeredmény: 3825mhz 1,21v 1h smallFFT (et6 win7 alat bebolondult...)
-
Gizmo94
veterán
Hi!
Van egy kis gondom.. Q9450 C1-es hőfoka teljesen alapon, nemhogy húzva,hanem 2000Mhz-en unatkozva, totál terheletlenül:
CPU 32 fok
1.mag 53 fok !!
2.mag 45 fok
3.mag 50 fok
4.mag 41 fokA lap xfx780,a hűtő thermaltake blue orb. Már vagy háromszor újrapasztáztam, a helyzet ugyanez.. Az előző procim egy Q6600 G0 36-40 fok körül volt max ebben a lapban, ezzel a hűtővel, alapon. Az everest, core temp, real temp mind ezeket az értékeket adja,1-2 fok eltéréssel. Ilyen nem létezik,hogy a magok között ekkora eltérések legyenek, nem? Mi a rák ez, szenzorhiba,vagy a proci van kész? Ha rányomtam a primet, a gyári órajelen, egyből verte a 72-56-70-55 értéket.. És teljesen gyári órajelen.. Kész vagyok. Mi a franc lehet ez? Illetve hogy tudok rájönni,hogy most mi is a helyzet valójában?

Minden helpért thx..
-
ADAM1337
nagyúr
Ma kapok tesztelésre egy E0-s Q9550-et az ud3p-mbe (24/7-es beállításokra)
Eredményeket majd dobálgatok meg beállításokat mellé, majd dobok 1-2 mail-t gorneck-nek, hogy az oldalán is legyenek majd kint a beállítások. -
NFree
addikt
válasz
slett27
üzenetére
Nem mondom , hogy olcsó mulatság de szerintem, talán élettartamba hoz valamit, nos 3.8-on nekem léggel már elég melegecske volt szegény este szoba 25-28 fok körül terhelésen elérte a 70 fokot, vizzel most 4ghz-en sem megy 63 fölé pedig lassan melegebb van, ezért döntöttem ,hogy vizezem , meg persze Larától megszerváltam a cuccost aránylag jó áron mikor eladta a gépét
, csak most meg az a bibi a többi cucc csak melegszik így folytatnom kell a mókát, remélem 1 hét múlva meglessz a full víz mindenen, a ráfordított összeget meg , valahogy kispórolom, nem váltom most a vga-t , jó ez nekem még , majd ha jönnek a dx11 karik talán akkor. s mivel vigyázok azért a procira talán majd még kiszolgálja azt is 4ghz-en. Igaz nem egy mintadarab de 1.3v környékén megy 4ghz-et
[link] csak valahogy feljebb nem mentem még vele idő és tudáshiány miatt. 
-
NFree
addikt
Igen , én pont emiatt adtam ki pénzt a vízre, mert nyáron nállunk a 4.-en elég meleg szokott lenni s léggel nem biztos , hogy boldogultam volna
, a pici házam miatt meg nem bírom hűteni rendesen a lapot,
tele rakni meg ventivel nem akarom az egész gépet , mivel úgy szeretem ha csendben van
Egyébként nyertem a vízzel kb 15 fokot minuszba, viszont teljesítménybe eggyenlőre semmit,
ezt csak azért írtam mert slett kolééga kérdezte asszem , hogy vizzel többet megy-e a cumó, persze nem tőllem csak úgy.
Hátha olvassa
-
NFree
addikt
Hali sziasztok valaki probákozott, már az 500-as fsb-vel, ezekkel a csoda procikkal??
Sárpac
Nos , hogy hüvösebb lett az nb , tesztelted már?
Jövöhét othon vagyok, s nekiállok levizezni a lapot(remélem lessz eredménye) s kiváncsi vook , talán javít-e a helyzeten?Más
Mekkora feszt adhatok szerintetek egy mark erejéig a procinak max, kb fél órán keresztül?
Lara asszem a 4,5ghz-hez adott 1.5v ot neki, én meg a multkor a 4,4-hez adtam 1.5v-ot llc nélkül, s majd egy 45 percet üzemelt így szerencsétlen, viszont terhelés alatt sem volt 60fok fölött
idle meg 35 ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joshua7
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ok.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
Nem 790i volt DDR3-al. Azért, mert bedöglött a lap, és levásorlhattam az árát. Eladtam a VGA-mat, és a lap árából meg a VGA árából vettem egy UD3P-t, egy 4890-et, 4gb DDR2-t és egy 1TB-s F1 vinyót, és még marad 3K készpénzem.
És még itt a DDR3, amit pénzzé szeretnék tenni. Így lényegében kivettem egy kevés kp-t a gépből, ráadásul minden új, úgy, hogy nem lesz lassabb gép. -
joshua7
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
i7-ed volt? Miért állsz vissza?
-
TazLeacher
nagyúr
Hali mindenki! Útban a lapom (UD3P), ami itt többeknek van. Most lesz az első találkozásom ezzel a lapocskával. Ha esetleg valamelyik kolléga egy kis kiindulópontot tud adni a tuninghoz (csak kiindulásnak, utána én már elszórakozok vele). Akár privátba, akár itt szívesen fogadnék bármit...

-
C64
őstag
Hali
melyik a jobb lap Q9550 alá? X38-as vagy P45-ös?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Autós topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ez egy kicsit furán hangzik nekem.... mivel nekem volt egy iszonyatosan "rossz" tuningal rendelkezö, egyetlen York procim ami egy q9300-as volt...
Egyikben szélesebb több menetes másikban keskenyebb kevesebb menetes a kocka és kész.

, szerzel két lapot elviszem a procit és megnézzük!

(P35DS3P)

Az biztos h többet LLC nélküli lapot nem veszek max a kis abit ip35-öt ott ilyen gondok nincsenek
, csak most meg az a bibi a többi cucc csak melegszik így folytatnom kell a mókát, remélem 1 hét múlva meglessz a full víz mindenen, a ráfordított összeget meg , valahogy kispórolom, nem váltom most a vga-t , jó ez nekem még , majd ha jönnek a dx11 karik talán akkor. s mivel vigyázok azért a procira talán majd még kiszolgálja azt is 4ghz-en. Igaz nem egy mintadarab de 1.3v környékén megy 4ghz-et
tele rakni meg ventivel nem akarom az egész gépet , mivel úgy szeretem ha csendben van