- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
TTomax #13093 üzenetére
Úgy látszik itt jön ki igazán az i7 ereje. Bár ezek az adatok nekem sem mondanak túl sokat de azt látom, hogy i7 kb 4szer annyi pontot ért el. Mitől lehet ekkora különbség? Csak a HT miatt nem hinném, hogy ekkora különbség lenne. i7 is húzva van?
(#13094) lipi67:
FOLDING olyasmi mint a SETI csak itt nem E.T.-t keresik, hanem tudományos számításokat végeznek a userek a szabad kapacitásaikon. A rák ellenszerét keresik ha jól tudom. Ha jól emlékszem különböző fehérjemulekulák lehetséges változatait szimulálják. És hát abból kb annyi variáció lehet mint égen a csillag. Egyszóval az éppen létező leggyorsabb CPU-GPU sem elég soha. GTX-emen próbaképpen megnéztem.
Ha tévedek a levezetésben akkor TTomax majd kijavít. -
rup1u5
nagyúr
gigabyte oldalán nézelődtem és teljesen megkavarodtam a sok p45-ös laptól. akkor a sima ud3 az ddr3-as? mert a képen az látható!
Segítsetek lapot választani!
Meghalt p35-ös lapom helyett vagyok kénytelen most venni egy újat a 6550-em alá. Fontos lenne hogy tudja az 500-as fsb-t és hogy később ha esetleg yorkfield-et teszek bele akkor se legyen gond az 500 elérése. ddr2 és 1db 16x-os pci-e kéne.
Melyik lapot javasolnátok? -
TazLeacher
nagyúr
Ezt a kört most hagyjuk ki...maga a chipset hibátlanul teszi a dolgát. 500+FSB-t is simán elértek ezekkel a lapokkal, és a DDR3-as memók elég nagy részét ezzel tesztelték (pl. az általam használt Diablot is 3 külföldi oldalon is ezzel hajtották).
Az más kérdés, ha hibás a lap.
Egyelőre úgy néz ki, hogy megvan a gond, de nem akarok semmit elkiabálni.
-
Beowulf_78
addikt
Ez nem íg van! Gomezz is tesztelte őket, és nem csak nekem jött ki hogy érdemben nincs különbség a Kentsfield és a Yorkfield között. Keldor is ezt mondta neki volt mind a kettő. Meg én is.
Anno SimonYana-val néztünk CCE 9pass DVD9->DVD5 konvertálást azonos 3,7ghz körüli órajelen, ráadásul neki DDR3 rendszere volt már akkor. Keress vissza, leesett az álla hogy nekem 24x sebességgel konvertált a Q6600, neki meg 17-18x. És ez olyan alkalmazás ami kihasználja a 4 magot 100%-ban. Szóval ne dobálózzunk a 10%-kal mert a himi-humi teszteknek és a sosem használt programoknak nem hiszek.
Játékok alatt aláírom hogy jobb lehet a York mint a Kentsfield. Másban nem jobb! Ennyi az előnye. -
ImI87
őstag
Elnézve az eredményeket, akkor nem is szabad elégedetlenkednem a 3825@1,27V eredménnyel, és a 4003@1,33V max stabil is jónak mondható. Én meg azt hittem, hogy kötelező elvárás az 1,35V-on belüli 4gigá.
A következő hsz-edet viszont nem értem, egy Q9550 simán megfelel 2xE8300-nak, nem?
-
ImI87
őstag
Hát kb így mennek ezek a quad-ok, még a jobb lapokban is.
Én 475ig tudtam stabilizálni a Maximus II Formula lapomban, fölötte már sehogy sem sikerült prime-stabillá tenni, és úgy ahogy te is mondod, hiába a feszek............De azért egy quad-tól nem rossz ez az eredmény a 3,8-3,9GHz, nem lehet/kell összehasonlítani egy simán 500+ FSB-n járó C2D-vel.
És akkor persze ott van a kérdés, mire nem elég ma egy majdnem 4 gigán járó quad proci?
(Najó, talán Tri-SLI GTX280- hoz nem ártana pár + MHz
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest