- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnylander
őstag
3 év múlva a jelenlegi legdrágább konfig is hulladék lesz.
De a quad az időtállóbb lesz, mint egy kétmagos. Felhasználói programoknál már jelenleg is sok szoftver van ami többszálas és többre képes egy négymagoson. A játékoknál is ez a tendencia. Szóval a 'future-proof' reményében jól teszed ha quad-ot választassz. -
Viewsonic
aktív tag
Szerintem ez a gép már jövő nyárra elég ''avult'' lesz.. ősszel/télen jön a Penryn / G92
9800GTX = (2*8800 Ultra teljesítményével)
Tavaly még király volt ilyenkor egy 7900GTX mostmeg
2giga ram meg édeskevés lesz Vista alatt az uj game-ekhez.
Tápból nem vennék FSP 700W osat van 1 csomo jobb márka szerintem..
Alaplap ra már megmondták a frankót
q6600~ 3gigan sztem kevés lesz viszont ha följebb szeretnéd a hűtésed nemfogja bírni
Én varnek a helyedbe mikor lesz már pár dx10-es game es meglatod a többieknél,hogy fut és akkor majd talán könnyebben döntesz. -
Mákos7észta
aktív tag
Szia,
Két-három évre ne számíts.. Mármint ha nagyok az elvárásaid ez ügyben.. Valószínűleg két év múlva is elfut majd egy full DX10 játék (bár én sem vagyok jövőbelátó, így semmit sem ígérhetek biztosra, de a számtech ipar már csak ilyen), csak valszeg már alacsonyabb FPS-en, vagy beállításon, ki kell kapcsolni ezt-azt, de azt hiszem ez belefér
Az összeállítás nem rossz, bár itt-ott helyesbítenék. Például pont az alaplap.. Ma már jobban megéri egy P35 lapba fektetni, mert a köv. generációs 45nm- es procikat is támogatja majd, és a 965 chipkészlet kicsitt elb*szott konstrukció memóriakezelés szempontjából, plussz az 1066Mhz- es FSB- jű procikat jobban lehet tuningolni. Nos akkor pl ASUS műhelyéből a P5KC egész jó választásnak tűnik, vagy épp a Gigabyte háza tájáról egy P35-DS4 (ezek mind két videokártyát visznek (egy 16x PCI-e, és egy 4x PCI-e csatin keresztül, így nem feltétlen éri meg a kétkártyás rendszer --> nagy hőtermelés, fogyasztás), de SLI támogatás nem olyan kiemelkedő, mert az nVidia nem dobja piacra a chipsetkészletét, és addig csak Crossfire támogatottság van, de ettől még elfut az SLI is rendesen, csak nem SLI placsnival az alaplap dobozán).
A másik a procihűtő. Az ASUS Silent Knight kicsit drága a teljesítményhez képest, inkább Scythe NINJA hűtőt ajánlanám, mert olcsóbb, és jobb, mint a Silent Knight, és nem utolsó sorban halkabb is
A táp okés a jövőre nézve, bár a mostani csúcs-csúcs konfigok sem fogyasztanak többet 400W- nál, bár ha később 8800GTX SLI rendszered lesz, akkor is elég lesz 600W környéke (ebből FSP EPsilon a nyerő, hogy házon belül maradjunk, vagy épp a Corsair 620W- os szörnyetege, amely felveszi a versenyt a 700W- osokkal)
Proci jó választás, de figyelj a tuningnál a nagy hőtermelésre, és a fogyasztás is nő valamennyit (ergo a fogyasztás nagyobb --> teljesítmény is --> hőben nyilvánul meg)
Videokártyából ha nagyon fan vagy, vagy épp nem tetszik az új Radeon megoldása, akkor ajánlom a GTX- et, de a HD2900XT szvsz jobb választás lenne, a jövőre tekintve.. Félő, hogy megismétlődik az FX5xxx széria.. Az bazi jó volt DX8- ban, de becsődölt DX9-ben. Ugyanettől félek most is
Memória jó választás, tényleg jó, bírja a tuningot, kis késleltetés mellett is, szvsz nagyon jó választás.
Hosszúra sikeredett, de remélem segítettem.
Üdv.
Mákos7észta
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest