- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Köszi. Valami ilyesmire emlékeztem én is, csak seholsem találtam, pedig becsszó, vagy 10 percig kerestem.
Ennyi már bőven lefutott, egy darabig azért még (1-2 óra) hagyom.
Korábbi témádra: Az én Q6600-asom 1.3-as VID-ű (FPO: L739A271), és úgy tűnik alapfeszen (BIOS-ban 1.3V, terhelés alatt pedig 1.264V-ot kap Everest szerint) simán viszi a 8×400-at. Nekem ennyi bőven elég, fontosabb hogy stabil legyen, és ne melegedjen túlságosan, mert akkor a venti is hangosabb.
-
i are robot
senior tag
Szerintem ez kell neked: http://modbox.hu/index.php?showtopic=12
Az FPO számaiból az derül ki, hogy mikor gyártották a procit, illyetve melyik széria?
-
donsergiooo
senior tag
Nekem is elég lenne de az a gondom, hogy csak 375x9 -et visz! 1.6V -al sem visz többet, talán az alplapom - talán a tápom nem elég neki! Valahol 380fsb-nél bejön a windows minden oké, de egy prime95-nél leáll az egyik másik mag a teszt közbe! Elindítok mellette egy 3d alkalmazást (gondolva, hogy akkor azt az egy lustálkodó magot munkára bírjam) ez kb 10mp-ig megy majd lekapcsol a gép!
De biztos menne többet is! Viszont 8x400-al sem ment ez meg alaplap (ASUS P5B) hibája lehet vagy nemtom
-
KTTech
veterán
Mi 2db-ot vettünk a nagykerből egyszerre, 2 egymás melletti doboz volt, azonos FPO-val. Mégis az egyik 1,3125V-os VID-ű, ami a 3.6-ot 1.55V mellett vitte, a másik meg 1,275V-os, ami 1,475V-on viszi a 3.6-ot. Persze ezek nem olyan jók, mint itt némelyek, de ekkora lehet a szórás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest