- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
-
törölt tag
A QX6700 az Extreme edition, fölfelé sincsen szorzózár. Továbbá a Q6600 az 266*9 -en jár alapból, a QX6700 pedig 266*10 -en.
Gyakorlatban semmi hasznát nem látom az eXtreme-nek, mert ha egy Quad-Core procit veszel, akkor nehogymár az legyen az akadály tuningban, hogy nincs 9-esnél nagyobb szorzód... -
-
BSOD
senior tag
Nem véletlenül homorú!
Még a p3 korszakban olvastam néhány helyen - mikor az egész lapping dolog beindult (akkoriban jöttek be az ihs-ek intelnél) - hogy a leszorító erő hatására veszi fel a kívánt formát.
Az írások forrása mellesleg egy intel doksi volt, ahol még a tűrés is meg volt határozva.
Az más kérdés, hogy a dolog miért nem úgy működik ahogy kellene...szerintem az ihs-mag kontakt sem korrekt, bár eddig aki megpbálta leszedni az ihs-t az új procikról az tudomásom szerint le is nullázta a procit...
A gyári hűtőrögzítés sem az amit egy ''high-tech'' cégtől az ember elvárna...
Anno még a core-t is políroztuk... eredményesen [link] -
-
jugeen
addikt
igaz ez AS5-re vonatkozik, ami kicsit sűrűbb. én használtam zalman ''körömlakk''-ot, de sokat nem ér, mert viszonylag hamar elillan, mint a kámfor. lehet, hogy csak ennek volt silány a minősége. én javasolnám az IHS egyenetlensége miatt, hogy használj valami sűrűbb megoldást, ha az egy-csík módszert szándékozod alkalmazni. ha a körömlakknál maradsz, akkor lehet, hogy nem ártana egy polír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest