- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centaurus
tag
Találtam egy videót ahol linuxot [video] telepítenek a windows mellé és jól látható hogy matat csóka a biosban( F2 vel lép be a biosba). Viszont arra nem találtam még választ hogy milyen windows-t lehet rátelepíteni.A driver -kel sincs semmi gond mert a Modecom magyarországi honlapján a terméknél az oldal alján minden megvan.[Drivers]
Írtam a magyar szerviznek mert szerintem ez elég fontos kérdés mivel én még olyan asztali windowst nem láttam ami évekig elmuzsikált volna újratelepítés nélkül.
Ha valamit írnak megírom itt is.
Üdv -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Beújítottam egy ilyet ,nagyon meg vagyok elégedve eddig.Annyi kérdésem lenne hogy ha esetleg újra kéne raknom ezt a cuccot azt valahogy meg lehet csinálni? -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem hogy vennék egy ilyet
Ezen elvileg win10 van.
Az lenne a kérdésem hogy ezt tényleg ugyan úgy tudom használni mint egy pct, ugyan úgy tudok letölteni porogit telepíteni meg minden esetleg office-t is lehet rá rakni?Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Visual Basic
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Gamer PC i5-14400F + RX 9060 XT 16 GB, 32GB RAM, 1TB SSD Székesfehérvár, GARANCIÁS, AZONNAL!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- HP DL360 G8 /2x 2695v2, 336GB DDR3, 3x600GB SAS 10k/
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő