- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centaurus
tag
Találtam egy videót ahol linuxot [video] telepítenek a windows mellé és jól látható hogy matat csóka a biosban( F2 vel lép be a biosba). Viszont arra nem találtam még választ hogy milyen windows-t lehet rátelepíteni.A driver -kel sincs semmi gond mert a Modecom magyarországi honlapján a terméknél az oldal alján minden megvan.[Drivers]
Írtam a magyar szerviznek mert szerintem ez elég fontos kérdés mivel én még olyan asztali windowst nem láttam ami évekig elmuzsikált volna újratelepítés nélkül.
Ha valamit írnak megírom itt is.
Üdv -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Beújítottam egy ilyet ,nagyon meg vagyok elégedve eddig.Annyi kérdésem lenne hogy ha esetleg újra kéne raknom ezt a cuccot azt valahogy meg lehet csinálni? -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem hogy vennék egy ilyet
Ezen elvileg win10 van.
Az lenne a kérdésem hogy ezt tényleg ugyan úgy tudom használni mint egy pct, ugyan úgy tudok letölteni porogit telepíteni meg minden esetleg office-t is lehet rá rakni?Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- YouTube
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Oneplus Nord 5G
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged