- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Centaurus #3855 üzenetére
"mivel én még olyan asztali windowst nem láttam ami évekig elmuzsikált volna újratelepítés nélkül."
Pedig létezik, Édesanyám könyvelőgépén 9 évet ment az xp (tán még most is menne csak Édesanyám 1 éve meghalt) az én otthoni atom-ion htpc-m pedig a 7. évét tapossa. Manuális karbantartással persze.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Centaurus #3850 üzenetére
Üdv!
Persze, újra tudod, de előtte Double Driverrel mentsd le a drivereket, vagy valamilyen partíciómásolóval (pl Clonezilla) az egész rendszert. -
3shae
aktív tag
válasz
Centaurus #3841 üzenetére
Szia!
Sándor P20 kolléga hozzászólásait nézd át, ő szerintem teljesen kiváltotta az asztali pc-t ezzel az eszközzel. Részemről TV okosítónak használom, YouTube Indavideo, hírportálok, PH! tehát böngészés max 3 megnyitott oldallal. Erre egy touchpados billentyűzetet használok, mondhatni nagy elégedettséggel. Játékra, nagyobb feladatokra az adatlapomon található gépet használom
Javasolnám, hogy először menj el vagy 2-3 Tescoba, és nézd meg hogy van-e mert én 19.990-ért vettem náluk december elején. Egy próbát megér..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Warzone
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest