Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Nem fogjátok elhinni, de a GearBest megint törölte a megrendelésem (ráadásul ezúttal plusz pontokat sem adtak)! Írtam nekik egy dörgedelmet és mérgemben rendeltem itthonról egy energiatakarékos CPU-val és egy kisebb dedikált videókártyával szerelt laptopot, ami alig eszik többet, mint egy wines mini pécé, de sokkal erősebb és 2 napon belül kézhez is kapom. Szóval továbbra sem lesz wines mini pécém (a fent említett laptop mellé nekem felesleges, a családtagoknak pedig vagy laptop kell, vagy még nincs szükségük gépre, szóval nem rendelek újabb masinát). Még jó, hogy berendeltem a NAS520-ast az edigitaltól (elvileg holnap hozzák), így azért lesz, ami kezelje a megosztásokat!
A Puppyt azért majd kipróbálom a laposon, ha megjön!

Új hozzászólás Aktív témák
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Komplett PC monitorral, belépő gamer PC
- 27% - ACEmagician S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest