- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Hello, Nexbox T11 klónra valaki tud BIOS reset megoldást? Azon már túl vagyunk, hogy BIOS elem ki, és csati rövidzár. Reset gomb nincs, a NYÁK még a neten található Cenova és hasonló klónokhoz se hasonlít   
 Nem akarom egyből a BIOS újraírásával kezdeni...
- 

Sándor -P20- senior tag válasz  tordaitibi

üzenetére tordaitibi

üzenetéreTalán segít. 
 Miután kivetted a memória elemet, az elem két kapcsát zárd rövidre.
 Az én kicsikém csak úgy állt alapba. A sima elem kivételre nem mindig.
- 

Nem tudom meghalt-e a topik, egy próbát megér. 
 Egy Cenovo mini pc biosába kikapcsoltam az USB XHCI modet és azóta a gép tökéletesen.. bootolja a Wint csak mivel nincs USB, így elvesztette a gép az összes kapcsolatát a külvilággal. bootolja a Wint csak mivel nincs USB, így elvesztette a gép az összes kapcsolatát a külvilággal.
 Több más külföldi fórumon is találkoztam ezzel a sajnálatos eseménnyel és sehol nem lett megoldás mivel ennek a bios beállításai szerintem egy kis emmc nand tárolóba íródnak be, a bios elem kivételére 1 hétig sem reagált. Nem is tudom minek ebbe bios elem.
 Azt meg halandó, legalábbis én nem tudom azzal a segédcsipeszes íróval újraflesselni.
 Talán valakinek esetleg lesz ötlete, bár nem fűzök hozzá sok reményt.
- 

interstate76 addikt A win alá kicsit kevés a 2 GB RAM, linux-szal teljesen jó lesz ez a kis kütyü. Azt vedd figyelembe, hogy egy kb. 20 ropis kis kütyüről beszélünk, Vagy talán annyiba sem került. Egy jó darabig használtam Wintel W8-as mini PC-t Plex Media Server futtatására + médiaplayernek. Az 1080p anyagok közül még a magasabb bitrátájúakat is szépen, kadenciahelyesen vitte (persze csak módosított hűtéssel). Ha gigabites LAN csatija lett volna, akkor talán le sem cserélem. 
- 

maláj addikt na, feldobtam a 8.1-et de fostrágya lassú úgyhogy most valami linuxot kellene rávarázsolni ha bebootolna róla ez a rakás sz*r  
- 

adorjant őstag Procierő valóban nem sok van, 2gb ramból is hamar ki lehet futni... 
 Én médialejátszónak használtam évekig, nem volt rá panaszom. Amikor jöttek a nagy Windows-verzióváltások,akkor bekapcsolva hagytam egy éjszakára,és annyi 
 Ja,és az oldallapját levettem,talán pár fokkal hűvösebb volt úgy, de a kezemet nem sokáig tudtam úgy sem rajtatartani 
- 

maláj addikt ha még olvassa valaki  ismerőstől kaptam 1 Modecom Intel Atom Z3735F stick "PC"-t, gyárilag W10 volt rajta de utálta ezért megpróbálta degradálni  
 namármost semmi sem jön be csak 1 Shell "izé"
 amit leginkább szeretne rá az W7/8 x86 ...mi a megoldás ??? 
- 

previa69 csendes tag Köszönöm a kis írásodat  , ebből rájöhetem hogy jó pár dologban tévedésben voltam. , ebből rájöhetem hogy jó pár dologban tévedésben voltam.
 Lámaként azt hittem hgy az i3 mindent visz.
 Nagyon sok infót megadtál.
 Van esetleg pár aktuális best off gép tipped ?Új vagy akár használt. Nézegettem itt a hardveraprót de nehezen ismerem föl melyik az a tudású gép ami már megfelelne , csendes vagy azzá tehető gép érdekelne 4 giga vagy az fölötti Ram-mal, HDMi csatlakozóval.
 A mostani gépem 4 éve használom de ezek hiánya miatt váltok
 Itt a memóriát keveslem és zavar a hang
 Fujitsu Simens
 Windows 8.1 Pro 64 bites
 Intel Core2 Duo Cpu T5270 @1.40 GHz 1.40 GHz
 RAM 3 GB
 128 SSD
 +2 terrás külső merevlemez és 4 terrás NAS
 .
- 

previa69 csendes tag válasz  previa69

üzenetére previa69

üzenetérehttps://www.adapter.hu/webaruhaz/product_info.php?cPath=105_120&products_id=367 
 PSU120W + ACDC12060
 500 Ft megtakarítás
 [CSOMAG]11.470 Ft
 Talán nem túl nagy hozzá, ha tudtok jobbat, ne kiméljetek U27HUB-PRO USB 2.0 7 portos nagysebességű HUB 
 és 3 A-es töltő 4.980 F
 https://www.adapter.hu/webaruhaz/product_info.php?cPath=106&products_id=536
 Aktiv hubnak meg ezt találtam remélhetőleg jó minőségű
- 

previa69 csendes tag válasz  Sándor -P20-

üzenetére Sándor -P20-

üzenetéreKösz a tippet 
 Lehet kipróbálok egy Optiplex 980 st
 i3 proci van benne ,veszek hozzá pico tápot Kiderül mennyire lesz halk
 Hátha beválik
- 

tibcsi0407 félisten válasz  Sándor -P20-

üzenetére Sándor -P20-

üzenetéreÉn is.  Azóta megpimpeltem a hűtést is és felhúztam a procit a topikba linkelt leírások alapján. 
- 

Sándor -P20- senior tag válasz  previa69

üzenetére previa69

üzenetéreÉn egy OFF Voyo V1-et használok, mióta Ontopic HDMI PC stick-em elhalálozott. 
 Crom 8- 10 megnyitott lap meg sem kottyan neki.
 Videós portálról videók simán jönnek, full HD filmeket szépen viszi a hálózaton levő NAS-ról.,
 Már lehet hogy van újabb, jobb, olcsóbb.
 Én az aliról rendeltem.
- 

headhunter addikt 
- 

previa69 csendes tag Üdv szakértők 
 netezésre szeretnék egy hangtalan minigépet
 Linkelnétek nekem melyik fórumban írnak ilyenekről ?
 Vettem egy xiaomi boxot az tényleg hangtalan de egyszere csak egy oldalt lehet megnyitni rajta sajna
 De a csend nagyon kellemes 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

bootolja a Wint csak mivel nincs USB, így elvesztette a gép az összes kapcsolatát a külvilággal.
 bootolja a Wint csak mivel nincs USB, így elvesztette a gép az összes kapcsolatát a külvilággal. 

, ebből rájöhetem hogy jó pár dologban tévedésben voltam.
 , ebből rájöhetem hogy jó pár dologban tévedésben voltam.