Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
zharkanyi
üzenetére
megkért egy másik oldalhoz tartozó, hogy ne támadjam a portáljait, mert már régóta tartja őket
Jó, majd én is megkérem itt a környéken azt a 6-8-10 embert, hogy ne támadják már állandóan a portálokat, mert így nem tudom otthon ülve a tökömet vakargatni nyugodtan.
De akkor minek is játszok ilyet?Mellesleg a minél tovább megtartott portálokért ugyebár badge jár, és ez a játék nem arról szól, hogy szegény ellenfélnek kényelmesen szerezzük a cuccokat.
Nem véletlenül jár jutalom azért, hogy minél tovább tart valaki egy portált, de ez ne jelentse már azt, hogy háháhá én már 200 napja birtoklom, mekkora királyállat vagyok, azigaz, hogy mindenkinek kisírtam a lelkem, hogy ne bántsák már, mert ez az egyetlen boldogságom az életben...És a lényeg, ahogy wwenigma is írta: ez egy játék, és mint minden játék, ez is addig jó, amig örömet szerez. De a játékban benne van az is, hogy időnként vesztünk/lerombolják kedvenc portálunkat. Lehet sírni, az bejön az óvodában is...
És mondjuk ha valaki futárként dolgozik, vagy egész nap a várost járja valamilyen okból, azzal úgysem tudok versenyezni, ezért idegeskedni kár.És milyen jó, hogy ezeket leírtam, majd amikor folyamatosan szétszedik a portáljaimat akkor majd olvasgatom, nehogy felrobbanjak

róland: közben írtál
Én nem vagyok régi játékos, de én is a lehető legmesszebb állva teszem le a rezókat, ha tehetem. Írtad, hogy nem biztos, hogy ez a célszerű. Ez mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem vagyok régi játékos, de én is a lehető legmesszebb állva teszem le a rezókat, ha tehetem. Írtad, hogy nem biztos, hogy ez a célszerű. Ez mit jelent?