Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj
    őstag

Óriási presztízsharc ment tegnap egy, ellenfél portálnál. Leütöttem, majd mikor építem, látom hogy valaki gyilkolja lefele, gyorsan elkezdem tölteni, meg dobálni rá a pajzsokat, de mindent leütöttek róla. Aktiváltam egy lawson kockát, és leromboltam, bedobtam 1 rezot majd 1 axat, majd felépítettem, és még egy vrs rá.
    Csak egy nagyon fontos fieldet szerettem volna létrehozni, és kb 1 perc kellett volna hozzá, de mikor nekifogtam összekötni, belassult az ingress, és a portalra dobtak egy vírust. Elkezdtem volna leütni erre 5 xmp is mellé ment :)) Azt hittem kiesek a nyeregből, hogy pont most szivat meg a rendszer.

Volt már olyan hogy pont egy "harc" közben kaptatok telefont, vagy zavart közbe valami, ami miatt buktátok a portalt?

Elgurultam a következő portalhoz, és mivel az allenfél autóval járkált, jött utánam, és mikor láttam hogy szépen leparkol, akkor megfordultam és visszasprinteltem a portalhoz, neki pedig egy óriási kerülőt kellett tennie, hogy visszaérjen, addigra kiütöttem a pajzsokat, és úgy már nem tudta megtartani, és mivel a köv 4 órában nem lehet rá vírust dobni, ismét felépítettem a dupla pajzsos portált, amit nyugodtan belinkelhettem ahova csak akartam.

Új hozzászólás Aktív témák