Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Jó nektek :))

Minél jobb idő van és többet játszom, szembesülök vele hogy egyre sűrűbben akad meg a játék.

Tegnap kimentem pár távolabbi portalt meglátogatni, és mikor elkezdtem ütni az első betalált utána felgyűlt v 5-6 burster, és mindegyik elpukkant majd kiírta h "Missed all Resonators".
    Toltam neki 1 restartot, újraindult a gps megtalált de legalább 3-4 percbe tellt míg betöltötte a portalokat.
    Megint próbáltam egy kisebb bursterrel, az működött majd mikor felgyűjtöttem jó pár 8ast, hogy gyorsan leüssem és ne tudják visszatölteni megint, minden ment a levesebe és kiírta h buktad.
    Eltekertem 1 másikhoz gondoltam addig helyrejön de ugyan az volt... az érdekesség hogy glyph hackelni sem engedett (azaz nem adott formákat) de a sima hack működött (persze kulcsot még véletlen sem dobott)

Kb fél órát voltam kint, és mire hazafelé jöttem még próbáltam egy linkelést az már működött...

Ez egy közismert probléma? Nincs rá megoldás, ilyenkor valamit karbantartanak, és hiába indítgatom újra?

Új hozzászólás Aktív témák