Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trialboj
üzenetére
Igen, ez egy ideje ilyen már, pici bánatomra.
Még mostanában is zsigerből nyomok sokszor oda, hogy Mod-ot pakolhassak, ami így már csupán csak kulcs nélküli hack-et csinál (azt nem tudom, hogy cserébe ad-e több v értékesebb cuccot, ezt végülis tényleg hasznos lenne tudni).
Szerintem más lehetőség nincsen kulcs nélküli hack-hez, de én már nem követem a játékot közösségi szinten, csak itt.Más:
Terveznék új telefon vételt és az új jövevényt félteném Ingress-re (plusz nem is lenne elég kompakt méretű a játékhoz).Az úgy életképes dolog lenne szerintetek, hogy a mostani telefonomat használnám továbbra is Ingress-re, annyi különbséggel, hogy közben rejtve nálam lenne mindig az új telefon is folyamatosan és arról osztanám közben WiFi-n keresztül a mobilnetet a régi telefonra?
Ez még a merülésnek is tán kedvező lehet, mert WiFi kevesebbet fogyaszt, mint a mobilnet (bár Ingress módban lehetséges, hogy jelentéktelen lenne e téren a különbség).
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- 30 TB fölé ugrott a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest