Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavjaman007
csendes tag
Végigolvastam 925 hozzászólást. OMG.
Még nem is láttam élőben ezt a telefont, de már tudom az összes típushibáját, előnyét.
Lenne valami ami nagyon aggaszt:
1949 Deal oldallal csúnyán megjártam. Szokásos történet ezek szerint a 925 hsz ismeretében.
Inew V3 vásárlás, előzetes egyeztetés, Ping-Pong mondja- persze készleten van, rendeld csak, berendelem,
11 nap eltelt, ping pong úr ír, hogy hamarosan készleten, add vissza a pénzem ping-pong!- , ping pong refund.
Eddig kb. egy minimálbér értékben rendeltem kínai oldalakról dolgokat, és mindig gond nélkül megjöttek a termékek. Csak most nem tudom, hogy mi van, mert 2014.03.06-án jött a pay pal-os email a ping pong refundról, de se a pay pal -os egyenlegemen, sem pedig az otp-s kártyámon nem látom az összeget.
Sms sem jött.
Annyi adalék van benne, hogy az otp-s kártyám lejárt, de felvittem a másikat és arról utaltam ping pongnak a pénzt. Már arra gondolok, hogy most a lejárt otp-s kártyámra utalták vissza a pénzt és most elveszett.
Vagy ilyen esetekben normális, hogy nem látom a telefon értékét refund után pár nappal sehol.
Azért írtam ide, hogy hátha valaki tud írni valami megnyugtatót, mert 180 dollár nem kevés pénz nekem, és komolyan aggódok. Még bőven benne vagyok a 45 napos pay pal-os garanciában, de nem nagyon vágom, hogy kell, mert " peren kívül" megbeszéltem ping ponggal, hogy utalja vissza a pénzt.
Ez a nyers email, ami jött:liaiguo just sent you a refund
Mar 5, 2014 20:00:02 PST
Transaction ID: **************** *******************Dear ******** *********,
liaiguo just sent you a full refund of $184.99 USD for your purchase.
If you have any questions about this refund, please contact liaiguo.
The refund will go to the card you paid with.
To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account.
Merchant information
liaiguo
1949deal@gmail.com
http://www.1949deal.com
+86 75533348506
Note from merchant
None provided
Original transaction details
Description Unit price Qty Amount
iNew V3 MTK6582 1.3GHz Quad Core Android 4.2 Smartphone 1G Ram 16G Rom 5.0 Inch HD Gorilla Glass Screen NFC White
Item #: 8069-4170-4721
$184.99 USD 1 $184.99 USD
Insurance: ----
Total: $184.99 USD
From amount: 43,560 HUF
To amount: $184.99 USD
Exchange rate: 1 Hungarian Forint = 0.00424688 U.S. DollarsJárt már így valaki? Mennyi idő kell elteljen, hogy jelentkezzen a pénz bármely számlámon?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HA A JÓ ÁR SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (419)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest