Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
"Kinek mi a tapasztalata rom, - téren?? Én az 1.0.4. -es módolt rom- ot használom, de a dátum, es idő beálitáson kívül nincs hiba"
Nekem szintén a legújabb, 1.0.4-es, de a módosítás nélküli, gyári firmware van rajta, (már azzal küldték).
Nem is akarom egyelőre cserélni, mert teljesen jól működik.A. time/date bug-ot is megoldottam. (Tulajdonképpen feleslegesen, mert a telefon első bekapcsoláskor rögtön leszedte a hálózatról a helyes dátumot és időt, tehát nem is kellett hozzányúlni, de amikor megtettem, jött a crash, Ugyanakkor a teló ettől még működött tovább gond nélkül, és a helyes dátumot/időt mutatta.)
Azért zavart a bug léte, így rootoltam a telefont, feltettem a Xposed frameworkot és a GravityBox-ot, amivel javítani lehet a hibát. Emellett sok más finomhangolást tudsz csinálni vele.
Ja és az itt említett root módszerekhez: a Framaroot-nál szerintem nincs jobb és egyszerűbb. Feltelepíted, egy rábökés és kész. Ráadásul szükség esetén csinál unroot-ot is. (Persze, nem mindegyik telóhoz jó, a másik készülékem, az Alcatel Idol X nem volt hajlandó engedelmeskedni a Framarootnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Temu
- Gyúrósok ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB SiLVER ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 16e 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB ! ! ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest